Disney Plus nasıl Türkçe yapılır? (Dil ayarları, profil ayarları 2022)

Disney Plus nasıl Türkçe yapılır? (Dil ayarları, profil ayarları 2022)

Türkiye içi resmi faaliyetlerine bugün başlayan Disney Plus'ın dil ve profil ayarları merakla araştırılıyor. Kullanıcıların sürekli araştırdığı konular arasında yer alan bu konunun tüm detayları..

Uzun süredir merakla beklenen platformlar arasında yer alan Disney Plus nihayet bugün erişime açıldı. Kullanıcıların Türkiye pazarına girmesini beklediği Disney + için bugün tüm gelişmeler geldi. Platform sabah saat 09:00'da Türkiye içerisinde ki pazarında resmi açılışını yaparken birçok içeriği ile de dikkatleri üzerine topladı.

Dünya genelinde sürdürülen zorlu rekabet Türkiye'de de kızışmaya başladı. Buna göre ise Netflix, Blu Tv, Exxen, Gain, Amazon Prime gibi platformların ardından Disney Plus'da resmi olarak Türkiye pazarına giriş yaptı. Pazarda ki etkinliklerine bugün hızlı bir giriş gerçekleştiren Disney Plus'ta dil ayarlarını güncellemek için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekiyor.

DİSNEY PLUS NASIL TÜRKÇE YAPILIR?

Bugün saat 09:00 itibariyle Türkiye faaliyetlerine başlayan Disney Plus'ta uygulamayı Türkçe kullanmanız için profile giriş sağlamanız gerekiyor.

Profile giriş yaptıktan sonra "Profilleri düzenle" seçeneğinin ardından karşınıza oluşturduğunuz profiller çıkıyor. Buradan kendi profilinizi seçerek uygulamanın kendi dili olan İngilizce'yi "App Language" seçeneğine giriş sağladıktan sonra "Türkçe" bularak seçiyoruz.

Disney Plus uygulamasının dil seçeneğini güncellememizin hemen ardından dil seçeneğinin üstünde yer alan "Otomatik Oynatma" seçeneğine giriş sağlıyoruz.

İzlediğimiz dizi veya filmin bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölümü otomatik veya manuel olarak açma seçeneği yer alıyor. Buradan bunu seçerek altta yer alan GroupWatch ve SharePlay gibi farklı aile üyeleri ile ortak bir yapım izleme seçeneği de sağlıyor.

Profilinize tekrar giriş sağlamanızın hemen ardından Uygulama Ayarları kategorisinde yer alna uygulamanın Wi-Fi ve mobil veri ayarlarını yapmanızı sağlayacak adımları gerçekleştirmek gerekiyor. İşte o adımlar:

Aynı zaman içerisinde indireceğiniz birçok videonun kaliteleri de buradan belirlenebilmektedir.

Disney Plus profili içerisinde yer alan hesap ayarları kısmında;

  • Hesap bilgileri
  • Üyelik bilgileri
  • Profil oluşturma gibi alanlar yer alıyor.

Kısıtlama seçeneği görülen kısımda "Tüm cihazlardan oturum kapanabilir, üyelik seçeneği değiştirilebilir ve yeni profil oluşturmak için parola girilmesini sağlayabiliriz."

DİSNEY PLUS NASIL ÜYE OLUNUR?

Kullanıcılar Disney Plus platformuna üye olabilmek adına Türkçe üyelik sayfasına giriş yapmanız gerekiyor. Burada sizler için uygun olan aylık veya yıllık paket seçeneğini tercih ederek üyelik işlemlerimize devam ediyoruz.

Sonraki sayfada karşınıza çıkacak olan üye olurken gireceğiniz e-mail adresinizi giriniz. Kayıt olma işlemlerinde Abone Sözleşmesi ve Gizlilik Sözleşmeleri yer alıyor. Buralara tik atarak ilerlemelisiniz. Sonra ki sayfada gelecek olan ödeme bilgilerinizi girerek ise ödeme yapın.

Ödeme adımlarımı tamamlamanızın ardından artık Disney Plus + üyesi oldunuz, tebrikler.