Disney Plus Marvel Echo ne zaman yayınlanacak? Marvel Echo dizi konusu, oyuncuları

Disney Plus Marvel Echo ne zaman yayınlanacak? Marvel Echo dizi konusu, oyuncuları

Geçen yılki Hawkeye serisinde ilk çıkışını yaptıktan sonra Echo, 2023'ten itibaren kendi dizisiyle Disney Plus'a geliyor. Disney Plus Marvel Echo ne zaman yayınlanacak? Marvel Echo dizi konusu, oyuncuları

Geçen yılki Hawkeye serisinde ilk çıkışını yaptıktan sonra Echo, 2023'ten itibaren kendi dizisiyle Disney Plus'a geliyor.

Seri ilk olarak geçen yıl Disney Plus'a gelen devasa bir Marvel serisinin bir parçası olarak duyurulmuştu. Marvel, henüz belirli bir zaman dilimi olmamasına rağmen, gösterinin gelecek yıl akış hizmetine ulaşacağını doğruladı. Şirket ayrıca, başrol için dönen Alaqua Cox'un ilk görüntüsünü de yayınladı ve o, Hawkeye'dakiyle hemen hemen aynı görünüyor.

MARVEL ECHO DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Echo dizisinin 2023'te piyasaya sürülmesi planlanıyor. İzleyicilerin merakla beklediği yapımlar arasında yer alan Echo dizisi ile ilgili Disney Plus Türkiye hesabı resmi Instagram hesabından paylaşım yaptı. İşte o paylaşım..

disney-plus-echo.png

Disney Plus resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. "İlk kare. Marvel Studios’tan #Echo, 2023’te Disney+'ta."

Marvel'e göre Echo, Hawkeye'da sağır bir çete lideri olarak görünen karakteri "geçmişiyle yüzleşmeli, kızılderili kökleriyle yeniden bağlantı kurmalı ve aile ve topluluk anlamını benimsemeli" şeklinde takip edecek bir başlangıç ​​hikayesi olacak. Echo ayrıca Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning, Graham Greene ve Zahn McClarnon'u da oynayacak. Sydney Freeland ve Catriona McKenzie yönetecek.

Marvel, en son Disney Plus serisi Moon Knight'ı Mayıs ayının başında tamamladı ve bir sonraki Bayan Marvel - 8 Haziran'da başladı.

Dizi resmi olarak Kasım 2021'de duyuruldu ve bu noktada Dayre'nin dizinin baş yazarı olarak görev yaptığı ortaya çıktı. Mart 2022'ye kadar Freeland'in yönetmesi ayarlandı. Çekimler Nisan ayı sonlarında başladı ve Atlanta, Peachtree City, Social Circle ve Grantville, Georgia dahil olmak üzere Atlanta metropol bölgesinde Eylül 2022'ye kadar sürecek Mayıs ayında Marvel, ek dökümleri ve Catriona McKenzie'nin de yöneteceğini açıkladı.