Disney Plus Kaçış dizisi yorumları! Kaçış dizisi nasıl, izlenir mi?

Disney Plus Kaçış dizisi yorumları! Kaçış dizisi nasıl, izlenir mi?

Disney Plus, Türkiye'de ki faaliyetlerine resmi olarak bugün başlarken diziye dair yorumlar ise merak ediliyor. Peki Disney Plus Kaçış dizisi yorumları! Kaçış dizisi nasıl, izlenir mi?

Disney Plus, Türkiye'de ki faaliyetlerine resmi olarak bugün başlarken diziye dair yorumlar ise merak ediliyor. 14 Haziran 2022 saat 09:00 itibariyle Disney Plus, Türkiye içi faaliyetlerine resmen başladı. Platformda birçok dizi ve film çekimleri devam ederken hazır olan ilk proje Kaçış dizisi oldu. Engin Akyürek'in başrolünde oynadığı Kaçış dizisinde bir savaş muhabirinin hikayesi ele alınıyor.

Disney Plus Türkiye'nin dünyanın dört bir tarafında reklamları dönerken bu süre zarfı içerisinde ise Kaçış dizisinin afişleri yer aldı. Kaçış dizisi şimdiden sosyal medyada çok fazla konuşulmaya başlarken nasıl izleneceğine ve izlenir mi yorumları aratılmaya başlandı. Kaçış dizisi ile ilgili izleyiciler arama motorlarında son saatlerde "kaçış nasıl, kaçış izlenir mi, kaçış dizisi yorumları" yapmaya başladı.

KAÇIŞ DİZİ YORUMLARI

Disney Plus'ta ilk yayınlanan Türk projesi Kaçış dizisine dair sosyal medyada yapılan eleştiriler haberimizde yer alıyor.

  • ilk bölümden geliyorum ben çok beğendim enginden bağımsız ve tamamen objektif bi şelkilde hikaye, dünyanın gözünü kulağını kapattığı ezidilere edilen zulümlerin altının çizlmesi, müzikler ve tabii Engin şahaneydiii bi sonraki bölümü aşırı heyecanla bekliyorumm
  • Kaçış'ın ilk bölümünü izledim az önce adamlar yapmış
  • Sürükleyici ve olay kurgusu çok başarılı Kaçış bence ilk bölümüyle kalpleri kazandı Engin Akyürek ayrıca çok iyisin çooook
  • nerede bu dizinin ikinci bölümü ya, çok beğendim ilk bölümü hepsini izlemem lazım haksızlık bu :')
  • Eve gidip #Kaçış izlemek istiyorum. Çok çok heyecan. Tek eleştireceğim şey, neden bölümleri haftalık yayınlamak isterler? Netflix gibi bir anda verilmesi çok daha iyi olabilirdi...
  • Afişe bakarak yorum yapanların utanarak izleyeceği kalitede daha önce ülkemizde hiç işlenmemiş bir konu ve çekimlerinden görsel efektlerine oyunculuklardan müziklerine kadar her şeyiyle buram buram kalite akan bir iş olmuş.Emeklere sağlık başka ne denir ki .

KAÇIŞ DİZİ KONUSU

Kaçış, savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin, araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlayacak. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri ve sonrasında yaşadıkları dramı, değişimleri ve kaçış hikayeleri anlatılacak.