Cepzone üyeliği nasıl iptal edilir?

Cepzone üyeliği nasıl iptal edilir?

Vodafone kullanan vatandaşların son günlerde şikayet ettiği uygulamalar arasında yer alan Cepzone iptali araştırılıyor. Cepzone üyeliği nasıl iptal edilir?

Vodafone kullanan vatandaşların son günlerde şikayet ettiği uygulamalar arasında yer alan Cepzone iptali araştırılıyor. Vodafone hattı kullanan abone sahiplerinin merak ettiği uygulamalar arasında yer alan Cepzone için üyelik iptal işlemlerinin nasıl yapılacağı araştırılıyor. Peki Cepzone üyelik iptali nasıl yapılır? İşte detaylar ve daha fazlası www.gursesgazetesi.com adresinde yer alıyor.

Cepzone üyeliği nasıl iptal edilir?

Yeni zil sesleri, hareketli birbirinden farklı duvar kağıtları ve oyun için kullanıcıların kullandığı uygulamalar arasında yer edinen Cepzone için üyelik iptal işlemleri olukça basittir.

Kullanıcılar Cepzone üyeliklerini iptal etmek için aşağıdaki işlemleri uygulamalıdır.

  • Cepzone üyeliği için telefonunuzun mesajlar kısmından "IPTAL cepzone" yazarak 3544'e göndermeniz gerekiyor.

Cepzone üyelikleri Turkcell için aylık 68 TL, Vodafone için aylık 68 TL ve Türk Telekom için de 68 TL ücret almaktadır. Bu işlem sonrasında gönderilen bütün SMS'ler ücretsizdir. Veriler gizlilik sözleşmesi gereğince kimseyle paylaşılmaz.

Cepzone Müşteri Hizmetleri 0850 5454222

CEPZONE NEDİR?

Cepzone uygulaması, kullanıcılara hareketli duvar kağıtları, oyunlar ve zil sesi gibi hizmetler sunmaktadır. Cepzone aboneliğinizi iptal etmek için ise yukarıda ki adımları uygulamanız yeterli olacaktır.