Cem Yılmaz açıkladı! Erşan Kuneri 2.sezon Netflix onayını aldı! Erşan Kuneri 2.sezon ne zaman yayınlanacak?

Cem Yılmaz açıkladı! Erşan Kuneri 2.sezon Netflix onayını aldı! Erşan Kuneri 2.sezon ne zaman yayınlanacak?

13 Mayıs'da ilk sezonu ile Netflix'de yayınlanan Erşan Kuneri ile ilgili müjdeli haber Cem Yılmaz'dan geldi. Cem Yılmaz açıkladı! Erşan Kuneri 2.sezon Netflix onayını aldı! Erşan Kuneri 2.sezon ne zaman yayınlanacak?

13 Mayıs'da ilk sezonu ile Netflix'de yayınlanan Erşan Kuneri ile ilgili müjdeli haber Cem Yılmaz'dan geldi. İzleyicilerin merakla beklediği Erşan Kuneri dizisi kısa süre içerisinde milyonlarca izlenmeye ulaşırken seyirciler ise ikinci sezonun olup olmayacağını araştırıyordu.

Cem Yılmaz'ın kaleme aldığı Erşan Kuneri yapımı yayınlandığı günden itibaren gündemden düşmez iken başarılı komedyen 20 Mayıs 2022 Cuma günü Twitter hesabından yaptığı açıklama ile birlikte yeni sezon çekimlerine başlanacağını açıkladı.

Türkiye'de her zaman denediği farklı işler ile dikkatleri üzerine çeken Cem Yılmaz, çektiği dizi ile birlikte milyonların beğenisini kazandı. Erşan Kuneri dizisini beğenen kadar beğenmeyenler de olurken yeni sezonun ise ne zaman geleceği araştırılıyordu.

CEM YILMAZ RESMİ TWİTTER HESABINDAN PAYLAŞTI!

cem-yilmaz-twitter-aciklama.png

Cem Yılmaz, resmi Twitter hesabından attığı tweet ile şu ifadelere yer verdi. "Müjde ! ERŞAN KUNERİ 2.Sezon haftaya hemen çekiyoruz. Salı günü yayındayız"

Dizinin yayınlanmasının ardından izleyiciler merakla ikinci sezonun ne zaman geleceğini araştırmaya başlamıştı. Netflix'den onay gelmesini bekleyen Cem Yılmaz ise açıklamasını yaptı.

NETFLİX 2.SEZON ONAYI ALINDI!

Erşan Kuneri dizisi Netflix'de ilk sezonu ile 13 Mayıs 2022 tarihinde yayınlandı. Dizi 8 bölümden oluşurken ortalama her bir bölümü ise 50 dakika uzunluğundaydı. Dizide yer alan oyuncu kadrosu seyirciler tarafından tam not alırken yayınlanmasının ardından geçen 1 haftalık süreçte milyonların beğenisi kazanıldı.

Netflix ise Cem Yılmaz'ın yazdığı Erşan Kuneri dizisi için 2.sezon kararını verdi. Buna göre başarılı dizinin ikinci sezonu da Netflix'de yer alacak. Cem Yılmaz yaptığı açıklama ile bu iddiaların da doğruluğunu teyit etmiş oldu.

ERŞAN KUNERİ 2.SEZON NE ZAMAN GELECEK?

Erşan Kuneri, 13 Mayıs 2022 tarihinde Netflix'te yayınlanan komedi türündeki Türk internet dizisidir. Erotik film yapımcısı ve yönetmeni Erşan Kuneri'nin 80'lerdeki hikâyesini konu alan dizinin çekimleri Eylül 2021'de tamamlandı.

Eylül 2021'de tamamlanan dizinin çekimleri 13 Mayıs 2022 tarihinde Netflix'de yayına alınırken 2.sezon çekimlerinin ise Haziran ayı ile "start" verileceği bilgisine ulaşıldı.

Erşan Kuneri 2.sezonun ise Eylül - Ekim aylarında Netflix'de yer alması bekleniyor.