Blu Tv aylık abonelik ücretlerine yüzde 16 zam yaptı! Blu Tv güncel abonelik ücretleri ne kadar oldu?

Blu Tv aylık abonelik ücretlerine yüzde 16 zam yaptı! Blu Tv güncel abonelik ücretleri ne kadar oldu?

Türkiye'nin dizi, film ve belgesel izleme platformlarından birisi olan Blu Tv, uzun süredir yapmadığı abonelik ücretlerine zammını açıkladı. Blu Tv aylık abonelik ücretlerine yüzde 16 zam yaptı! Blu Tv güncel abonelik ücretleri ne kadar oldu?

Türkiye'nin dizi, film ve belgesel izleme platformlarından birisi olan Blu Tv, uzun süredir yapmadığı abonelik ücretlerine zammını açıkladı. Dijital platformlar her geçen sene artmaya devam ederken geçen sene bu platformlar arasına Exxen ve Gain'de katılmıştı. Kısa süre sonra Türkiye'de Disney Plus'ın da faaliyetlerine başlaması ile birlikte her geçen gün dijital platform sayıları artmaya devam ediyor.

Dijitale yatırım yapan şirketlerden birisi olan Blu Tv, Türkiye'de ilk Türk platformlardan birisi olma özelliğini koruyor. Yeni yıldan itibaren abonelik ücretlerine zam yapmayan Blu Tv bugün gelen mail bildirimi sonrasında aylık abonelik ücretlerine yüzde 16 zam yapacağını açıkladı. Yapılan zam bugünden itibaren artık yeni üyeliklerde ve eski üyelerin bir sonraki ay ki planlarından çekilecek.

BLU TV ÜYELİKLERİNE YÜZDE 16 ZAM

Türkiye'de artan hayat pahalılığı ve enflasyon sonrasında dijital platformlar aylık ücretlerine zam yapmaya devam ediyor. Yeni projeler için gelir kaynakları abonelik ücretleri olan platformlar Temmuz ayına yaklaşırken yeni plan fiyatlarını açıkladı. Buna göre ise Blu Tv aylık abonelik ücretleri 29 TL'den 34,90 TL'ye yükseldi.

ekran-resmi-2022-06-06-20-21-11.png

Blu Tv üyelik sayfasında ise aylık aboneliklerde bu fiyat resmen geçerli oldu. Gelen karar sonrasında ise sosyal medyada yapılan zamlar olumlu karşılanırken "minik bir zam" ifadesi kullanıldı.

Geçtiğimiz aylarda Netflix'in zam yapmasının ardından büyük tepkiler gelmeye devam ederken Türk platformlardan birisi olan Blu Tv'de zammı resmen onayladı.

BLU TV GÜNCEL ABONELİK ÜCRETLERİ 2022

6 Haziran Pazartesi günü itibari ile Blu Tv aylık abonelik ücretleri artık 34,90 TL'den satılacak.

Blu Tv her zaman geçerli tuttuğu yıllık abonelik paketinde ise %34 indirim yaptı. Buna göre ise kullanıcılar yıllık abonelik satın almaları durumunda ise 22,90 TL'den bu pakete sahip olabilecekler.

  • Blu Tv aylık abonelik ücreti 34,90 TL
  • Blu Tv yıllık %34 indirimli abonelik ücreti 22,90 TL

Ayrıca Blu Tv yeni üye olacak kullanıcılarına 7 günlük ücretsiz deneme üyeliklerinin devam ettiğini paylaştı. Buna göre ise daha önce Blu Tv'e kayıt olmamış kullanıcılar ilk üyeliklerinde platformu 7 gün ücretsiz olarak kullanabilecek.