Bayramda Hepsijet çalışıyor mu? (2 - 4 Mayıs 2022)

Bayramda Hepsijet çalışıyor mu? (2 - 4 Mayıs 2022)

Ramazan bayramının gelmesi ile birlikte vatandaşların merakla takip ettiği Hepsiburada’nın kargo sistemi Hepsijet çalışıyor mu merak ediliyor. Bayramda Hepsijet çalışıyor mu? (2 - 4 Mayıs 2022)

Ramazan bayramının gelmesi ile birlikte vatandaşların merakla takip ettiği Hepsiburada’nın kargo sistemi Hepsijet çalışıyor mu merak ediliyor. Türkiye’nin bir numaralı e-ticaret şirketleri arasında yer alan Hepsiburada, kendi geliştirmiş olduğu kargo sistemi olan Hepsijet’in bayramda çalışıp çalışmayacağı merak ediliyor. Kullanıcıların merakla takip ettiği ve kargolarının gelip gelmeyeceğini araştırdıkları Hepsijet’e dair bilgiler ve gelişmeler gursesgazetesi.com adresinde yer alıyor.

Pandemi dönemi ile birlikte kullanıcıların çok fazla ziyaret ettiği ve alışverişlerini yaptıkları e-ticaret şirketlerinden birisi olan Hepsiburada kısa süre önce geliştirmiş oldukları Hepsijet kargo sisteminin Ramazan bayramında aktif olarak çalışıp çalışmayacağı merak edilen konular arasında kendine yer edindi. İşte Hepsijet’in çalışma saatleri ve bayramda çalışıp çalışmayacağına dair gelişmeler..

HEPSİJET BAYRAMDA ÇALIŞIYOR MU?

Hepsiburada şirketinin kargo sistemlerinden birisi olan Hepsijet, Ramazan bayramında çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. Hepsijet kargo şirketinin çalışma saatleri hafta içi sabah 08:00 akşam 19:00 ve hafta sonu Cumartesi günleri ise 10:00 - 15:00 saatleri arasında çalışmalarını sürdürmektedir.

Hepsijet kargo şirketi Pazar günleri çalışmamaktadır. Hepsijet Ramazan bayramında çalışmalarını sürdürmeyecektir. Resmî tatil olan 1 Mayıs’dan itibaren 4 Mayıs’a kadar kapalı olacak olan Hepsijet kargo şirketi 5 Mayıs 2022 tarihinden itibaren çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

HEPSİJET NEDİR?

HepsiJET, taşımacılıkta uzmanlığı, dikkati, teknolojiyi ve kaliteyi birleştirerek müşterilerine en iyi deneyimler sunmayı hedefleyen, e-ticaret odaklı, hızlı, dakik ve pratik bir taşımacılık sistemidir. Sunduğumuz hizmetlerle e-ticaret şirketlerinin işlerini büyütmesine destek oluyoruz.

600-1200 km mesafe arası taşınacak gönderilerin minimum 1, maksimum 6 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir. 1200 km üzeri mesafeye taşınacak gönderilerin minimum 2, maksimum 6 iş gününde müşteri adresine ulaştırılması hedeflenmektedir.