Aykut Enişte 3 gelecek mi? Aykut Enişte 3 ne zaman gelecek?

Aykut Enişte 3 gelecek mi? Aykut Enişte 3 ne zaman gelecek?

Aykut Enişte ilk filmi sinemada güzel tepkilerle ayrılırken filmin ikincisi Netflix'de yayınlandı. Aykut Enişte 3 gelecek mi? Aykut Enişte 3 ne zaman gelecek?

Aykut Enişte ilk filmi sinemada güzel tepkilerle ayrılırken filmin ikincisi Netflix'de yayınlandı. 6 Mayıs 2022 tarihinde Netflix'de yayınlanan Aykut Enişte filmi kısa süre içerisinde vatandaşlar tarafından çok sevilirken son 9 gündür ise Netflix TOP 10 listesinde ilk sırada yer alıyor. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği filmler arasında yer alan Aykut Enişte filminin üçüncüsü gelecek mi araştırılmaya başlandı. İşte detaylar ve daha fazlası haberimizin devamında yer alıyor.

AYKUT ENİŞTE 3 GELECEK Mİ?

Aykut Enişte filmi ilki ile sinemada ciddi gişe rakamlarına ulaşmıştı. Cem Gelinoğlu yaptığı film ile herkes tarafından olumlu puanlar ile ayrılırken filmin ikincisi ise 6 Mayıs 2022 tarihinde Netflix'de yayınlandı.

Aykut Enişte 3 filmi ile ilgili detayların ise kısa süre içerisinde Cem Gelinoğlu tarafından paylaşılması bekleniyor.

Aykut Enişte filminin ilk gişe rakamları..

İlk film toplamda 13 hafta sinemada kaldı. Film sinemada 500 bin izlenmeye ulaştı. Bu süre içerisinde ise filmin toplam hasılatı 7.773.104 TL

Aykut Enişte filminin ikincisi ise sinemada ciddi rakamlara ulaştı. Toplamda 15 hafta sinemada kalan Aykut Enişte 2 filmi, 925.659 kişi izledi. Hasılat ise 22.685.042 TL oldu.

AYKUT ENİŞTE 2 FİLMİ KONUSU

Aykut Enişte 2, Gülşah ile evlenme arifesinde olan Aykut'un, ailenin eski eniştesinin ortaya çıkmasıyla başından geçenleri konu ediniyor. Aykut ve Gülşah'ın düğününe sayılı günler kala ortaya çıkan davetsiz misafir ailedeki tüm dengeleri değiştirir. Çünkü gelen ailenin eski eniştesidir.

AYKUT ENİŞTE 2 FİLMİ OYUNCULARI

Filmin ikincisi merakla beklenirken yayınlanmasının ardından olumlu tepkilerle devam ediyor. Filmde oynayan oyuncu kadrosu merak edilirken Aykut Enişte 2 oyuncuları ise haberde yer alıyor.

  • Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Lale Başar, Hakan Yılmaz, Müfit Kayacan