Apple'ın Yeni 14 Serisinin Bilgileri Sızdırıldı! Ürün Gamı ve Yeni Telefonların Satış Fiyatları Belli Oldu!

Apple'ın Yeni 14 Serisinin Bilgileri Sızdırıldı! Ürün Gamı ve Yeni Telefonların Satış Fiyatları Belli Oldu!

Bu sene içerisinde tanıtılması planlanan iPhone 14 serisinin bilgileri ifşa edildi. İşte Apple’ın yeni ürünlerine ilişkin ayrıntılar…

Dünya genelinde milyonlarca müşteriye sahip olan Apple’ın, bu sene içerisinde tanıtacağı iPhone 14 serisine ilişkin birtakım bilgiler sızdırıldı.

iPhone 14 Serisi Ne Zaman Tanıtılacak?

Teknoloji tutkunlarının vazgeçemedikleri markalardan olan Apple, her dönemde olduğu gibi bu dönemde de yakından takip edilmeye devam ediliyor. Akıllı cihazlarında kullandığı gelişmiş teknolojiler ve kaliteli yedek parçalar ile tüketicilerin gözdesi haline gelmiş olan Apple, cihazlarının güvenlik yazılımlarının üst düzeyde olması sayesinde de oldukça fazla tercih ediliyor.

Daha önce Apple yetkilileri tarafından yapılmış olan açıklamalar neticesinde, firmanın bu yıl içerisinde iPhone’un 14 serisini tanıtacağı bilgisi kamuoyu ile paylaşılmıştı. Bu açıklamadan sonra tanıtımların ne zaman yapılacağı gizemini korumaya devam ederken, gündeme sızan bilgilere göre Apple’ın iPhone 14 serisini 13 Eylül tarihinde tanıtacağı iddia edildi.

iPhone 14’ün Ürün Gamı Değişti!

iphone-14.webp

Teknoloji severler ve Apple tutkunları tarafından merak ile beklenen iPhone 14 serisi, gizemini korumaya devam ediyor. Yeni ürünlerin özellikleri, fiyatları ve diğer nitelikleri büyük bir heyecan içerisinde beklenirken, Apple ürünlerine ilişkin sık sık paylaşımlarda bulunan @TheGalox_ kullanıcı isimli Twitter hesabı, yeni seriye ilişkin birtakım bilgiler paylaştı. Twitter kullanıcısı, daha önce 14, 14 Max, 14 Pro ve 14 Pro Max olmak üzere 4 üründen oluşacağı düşünülen ürün gamının, değiştiğini açıkladı. Yeni ürünler ise şu şekilde açıklandı:

  • 6.1 inç iPhone 14
  • 6.7 inç iPhone 14 Plus
  • 6.1 inç iPhone 14 Pro
  • 6.7 inç iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Serisinin Satış Fiyatları İfşa Edildi!

Sık sık Apple ürünlerine ilişkin bilgiler paylaşan ve çoğu paylaştığı bilgi de doğru olan @TheGalox isimli hesap, bu kez de 14 serisinin fiyatlarını paylaştı. Twitter kullanıcısı, yeni akıllı telefonların fiyatlarını şu şekilde açıkladı:

  • 6.1 inç iPhone 14: 799 dolar
  • 6.7 inç iPhone 14 Plus: 899 dolar
  • 6.1 inç iPhone 14 Pro: 1.099 dolar
  • 6.7 inç iPhone 14 Pro Max: 1.199 dolar