Apple'ın iPhone 14'ü O Tarihte Geliyor: iPhone 14'ün Fiyatı Ortaya Çıktı!

Apple'ın iPhone 14'ü O Tarihte Geliyor: iPhone 14'ün Fiyatı Ortaya Çıktı!

Gelişmiş teknolojisi ve üstün güvenlik sistemleri sayesinde dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya sahip olan iPhone’lara ilişkin yeni bir iddia ortaya atıldı. Apple haberleri ile ünlenen bir yurtdışı sitesi, iPhone 14’ün tanıtım tarihini açıkladı...

Günümüz gelişen teknolojini yakalayarak çağın ötesinde tasarımlara imza atan Apple, yeni iPhone 14 serisinin tanıtımı için hazırlanıyor. Haber kaynaklarından gelen bilgilere göre serinin tanıtım tarihi ve fiyatları belli oldu.

iPhone 14’ün Tanıtım Tarihi Açıklandı!

Apple tutkunları tarafından merak ile beklenen, ülkemizde yaşayan Apple kullanıcıları tarafından da yakından takip edilen iPhone 14 için geri sayım başladı. Hem donanımı hem de yazılımı ile kullanıcıları kendine hayran bırakan ve bir kere iPhone kullananın bir daha başka bir markayı eline almasına izin vermeyen Apple’ın, yeni ürününe ilişkin bazı iddialar ortaya atıldı.

Apple haberleri ile ünlenen yurtdışı kaynaklı bir haber sitesinden alınan bilgilere göre Apple’ın yeni iPhone 14’ü tanıtacağı tarih netleşti ancak kamuoyu ile paylaşılmadı. Haberde yer alan açıklamalara göre Apple’ın eylül ayının 13’ünde yeni ürünlerini tanıtacağı bilgisi kaydedildi. Haberin doğruluğuna ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Apple’ın bu zamana kadar gerçekleştirdiği tanımları hep eylül ayında düzenlediği ve ilgili tanıtım tarihlerinin hep salı gününe denk getirildiği dikkat çekti. Haber sitesi tarafından paylaşılan 13 Eylül tarihinin de salı gününe denk geliyor olması, iddianın doğruluğuna karşı olan inancı arttırdı.

iPhone 14’ün Ürün Gamı Belli Oldu!

2019/02/08/iphone-11-ios-13-dark-mode-render-conceptw1500.jpg

Dünyada yer alan milyonlarca Apple tutkununun merak ile beklediği 14 serisinin ürünlerine ilişkin bilgiler paylaşıldı. Yapılan açıklamalara göre iPhone 14 serisi, şu ürünleri içerecek:

  • 6.1 inç iPhone 14
  • 6.7 inç iPhone 14 Max
  • 6.1 inç iPhone 14 Pro
  • 6.7 inç iPhone 14 Pro Max

iPhone 14’ün Satış Fiyatı Sızdırıldı!

Apple haberleri ile ünlenen haber sitesi tarafından düzenlenmiş olan iPhone 14 raporuna göre Apple’ın iPhone 14’ü 799 dolardan, iPhone 14 Max’i ise 899 dolardan satışa çıkaracağı iddia edildi.