Apple'dan kullanıcılarını şoke eden haber! SE 4'ün üretimi iptal mi edildi?

Apple'dan kullanıcılarını şoke eden haber! SE 4'ün üretimi iptal mi edildi?

Teknoloji devi Apple’ın ucuz serisi SE için kolları sıvadığı düşünülürken Apple analistinden tüketicileri şoke eden bir açıklama geldi. İşte hayal kırıklığı yaşatan açıklamaya ilişkin detaylar…

Gündelik hayat akışının nerede ise her türlü ögesinin dijital platformlara taşınmaya başlandığı şu günlerde, akıllı telefonlar temel tüketim ürünleri olarak değerlendirilmeye başlandı. Bankacılık işlemlerinden alışverişe, sunum hazırlamadan haberleşmeye kadar pek çok faaliyetin aynı ekran üzerinden yürütülmesini sağlayan akıllı telefonlar, tüketicilere gündelik hayat akışı içerisinde zaman kazandıran başlıca cihazlar olarak öne çıktı.

Teknoloji çağında her yaştan bireyin elinde görülmeye başlanan akıllı cihazlar, günümüz zorlu ekonomik şartları karşısında yüksek oranlarda zamlanarak akıllı telefonlara ihtiyaç duyan vatandaşları oldukça zor durumda bıraktı. Basit bir sosyal medya uygulamasının açılması için dahi akıllı telefonlara ihtiyaç duyan tüketiciler, oluşan kur farkları sebebi ile oldukça fahiş rakamlardan satışa sunulan akıllı telefonlara karşı tepki göstermeye başladı.

Yalnızca ülkemizde değil tüm dünya ülkelerinde hissedilen zorlu ekonomik şartlara karşı alım güçleri düşmeye başlayan tüketiciler, büyün umutlarını teknoloji devi Apple’ın diğer iPhone cihazlarına göre çok daha makul seviyeden satışa sunacağını düşündükleri SE 4 modeline bağladı. Daha önce de SE 3 modelini piyasaya süren ve iPhone kullanımının avantajını daha düşük bedeller karşılığında hissetmek isteyen tüketicilerin yüzlerini güldüren Apple’ın SE 4 cihazını ne zaman satışa sunacağı merak konusu oldu.

Dünya genelinde heyecan ile beklenen SE 4 modelin 2023 yılı içerisinde satışa sunulacağı tahmin edilirken bugün, Apple ile ilgili analizler yapan Ming- Chi Kuo’dan şaşırtan bir paylaşım geldi. Kuo’nun SE 4 cihazın üretimine ilişkin yapmış olduğu açıklamalar, tüketicileri şaşkına çevirdi.

TWITTER’DAN DUYURDU!

appledan-kullanicilarini-soke-eden-haber-se-4un-uretimi-iptal-mi-edildi.png

Apple ürünlerine ilişkin yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken Kuo, Twitter hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yayınladı. Kuo paylaşımda Apple’ın SE 4 cihazının lansmanını ertelediğini hatta iptal etme kararı aldığını ileri sürdü.

SE 4 NİÇİN SATIŞA SUNULMAYACAK?

Apple analisti Kuo, firmanın iPhone 14 Plus, SE 3 ve iPhone 13 Mini cihazlarının düşük sevkiyat problemleri sebebi ile SE 4 cihazını piyasaya sürmekten vazgeçtiğini iddia etti.