A 101'den iPhone 13 Pro indirimi! A 101 iPhone 13 Pro fiyatı ne kadar?

A 101'den iPhone 13 Pro indirimi! A 101 iPhone 13 Pro fiyatı ne kadar?

Tekoloji deviApple tarafından geçtiğimiz yıl satışa çıkartılan iPhone 13 Pro modeli cihaz A 101'de tekrar satışa çıkıyor. Peki; A 101'de iPhone 13 Pro alınır mı, kaç TL, özellikleri neler? Detaylar ve satır başları haberin devamında...

Apple tarafından geçtiğimiz yıl çıkartılan ve hala markanın en güncel ve en yeni akıllı telefon modeli olan iPhone 13 serisinin en çok dikkat çeken modellerinden olan iPhone 13 Pro isimli cihaz geçmiş dönemlerde olduğu gibi tekrardan A 101'de satışa sunuldu. İndirimli bir şekilde satılmakta olan cihazın özellikleri ve fiyatı ise vatandaşlar için merak konusu oldu.

Neredeyse her gün yukarı yönlü ivmelenme gösteren döviz kuru, önlenemez enflasyon artışı ve vergilerde yaşanan artırımlar nedeniyle fiyatlarında oldukça büyük zamlar uygulanan akıllı telefonlar arasında en pahalı markalardan olan Apple'ın cihazları da büyük zamlardan etkilendi. Tüm dünya iPhone 14 serisinin çıkmasını beklerken geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ve oldukça yüksek sayıda satılan iPhone 13 serisi ise ülkemizdeki yüksek fiyatlar nedeniyle pek çok vatandaş için yalnızca bir hayal olarak kalıyor. Geçtiğimiz yılın son çeyreğinde ve bu yılın şimdiye kadarki süresince alım gücünün düşüş göstermesi nedeniyle vatandaşların almakta zorlandığı Apple iPhone marka model akıllı telefonlar ise bazı teknoloji marketlerinde bazı dönemlerde indirimli bir şekilde satılıyor. Bu teknoloji marketlerin yanı sıra A 101 gibi zincir marketler tarafından da satışa sunulan iPhone 13 Pro model cihazların yeniden satışına başlanıldı. Şubelerden değil, A 101'in online mağazasından satın alınabilen akıllı telefon ise fiyatı ve özellikleri sıklıkla aratıldı. Peki; iPhone 13 Pro A 101'den alınır mı, fiyatı kaç TL? Detaylar Gürses Gazetesi'nde...

A 101'den iPhone 13 Pro Alınır Mı?

Türkiye'de en çok şubesi bulunan zincir marketlerden olan ve vatandaşların gerek şubelerini gerekse çevrimiçi marketlerini sürekli olarak tercih ettiği A 101'in teknolojik ürünleri dikkat çekiyor. Geçmiş dönemlerde satışa çıkarttığı iPhone 13 Pro modelini yeniden satışa sunan A 101 son saatlerde arama motorlarında en çok aratılan konular arasına girdi. Peki; A 101'den iPhone 13 Pro alınır mı?

Kapalı kutu ve garantili ürünleri satışa sunan A 101'in online mağazasından satın alınacak olan iPhone 13 Pro marka model akıllı cihaz, faturalı, kutulu ve garantili bir şekilde satılıyor olması nedeniyle A 101'den iPhone 13 Pro almak vatandaşlar için makul bir seçenek olarak görülüyor.

iPhone 13 Pro Özellikleri ve Fiyatı

A 101'de satılmakta olan iPhone 13 Pro model akıllı cihazın özellikleri satış sayfasında yer alıyor. İşbu cihazın A 101 tarafından belirlenmiş olan fiyatı ise 38 bin 499 TL olarak vatandaşların karşısına çıkıyor. 41 bin 159 TL baremine kadar yükselen fiyatı ile Apple iPhonee 13 Pro 1 TB cihaz A 101'de satılmaya devam ediyor.