365 Gün filmi 3 olacak mı? 365 gün 3 filmi konusu, oyuncuları, ne zaman çıkacak?

365 Gün filmi 3 olacak mı? 365 gün 3 filmi konusu, oyuncuları, ne zaman çıkacak?

Netflix orijinal filmi olan 365 gün yayınlandığı günden itibaren izleyicilerin dikkatini çekti. 365 Gün filmi 3 olacak mı? 365 gün 3 filmi konusu, oyuncuları, ne zaman çıkacak?

Netflix orijinal filmi olan 365 gün yayınlandığı günden itibaren izleyicilerin dikkatini çekti. İlk filmi ile milyonlarca izlenmeye ulaşan 365 gün filminin ikincisi geçtiğimiz aylarda Netflix'de yayınlandı. İlk filmin ardından ikincisinin gelmesi ile birlikte izleyiciler keyifli vakitler geçirirken serinin üçüncü filminin gelip gelmeyeceği araştırılmaya başlandı. Özellikle ilk filmde yaratılan senaryo ve izleyicilerin filmden keyif alması filmin ikincisinin de olmasını sağladı.

365 GÜN 3 ÇIKACAK MI?

İlk filmin yönetmenleri Barbara Białowąs ve Tomasz Mandes ile ikinci ve üçüncü projelerin de yönetmenliğini üstlendiği iki filmin de prodüksiyonu aynı anda başladı.

365 Gün 2 ve 365 Gün 3 filmleri de geliştirilmeye şimdiden başlanırken filmin devam film kaynak materyali "Bu Gün" (Ten dzien) başlığı ile yayınlandı. Bu sebep ile birlikte 365 Gün üçüncü filmin Lipińska’nın üçüncü kitabı ‘Kolejne 365 dni’ (‘Başka 365 Gün’ veya ‘Gelecek 365 Gün’) ile benzer bir isme sahip olması oldukça olasıdır. Her şey yerli yerindeyse, 2023’ün ilk çeyreğinde 365 Gün 3 çıkabilir.

365 GÜN FİLM KONUSU

Aşk dolu bir aşk yaşayan bu ihtiraslı çifti, zor günler beklemektedir. Fakat onların bu tutkulu ilişkileri, Massimo'nun aile bağları ve ne pahasına olursa olsun onun kalbini ve güvenini kazanmak için Laura'nın hayatına giren gizemli genç bir adam yüzünden büyük bir çıkmaza doğru sürüklenir.

365 GÜN FİLM OYUNCULARI

OyuncuRol
Michele MorroneDon Massimo Torricelli
Anna-Maria SiekluckaLaura Biel
Bronisław WrocławskiMario
Otar SaralidzeDomenico
Magdalena LamparskaOlga
Natasza UrbańskaAnna
Grażyna SzapołowskaKlara Biel
Tomasz StockingerTomasz Biel
Gianni ParisiMassimo'nun babası
Mateusz ŁasowskiMartin
Blanka LipińskaGelin