300 TL'lik Oyun Ücretsiz Oldu! Epicgames Borderlands'i Ücretsiz Verecek! Borderlands 3 Nasıl Ücretsiz İndirilir?

300 TL'lik Oyun Ücretsiz Oldu! Epicgames Borderlands'i Ücretsiz Verecek! Borderlands 3 Nasıl Ücretsiz İndirilir?

Kullanıcılarına zaman zaman ücretsiz oyunlar sunan Epic Games, Borderlans 3'ün ücretsiz olduğunu duyurdu. Sevilen oyun Borderlands 3 nasıl indirilir? Epic Games ücretsiz oyunlar nasıl indirilir? Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Kullanıcılarına belirli zamanlarda ücretli ve yüksek fiyat etiketine sahip oyunları ücretsiz bir şekilde indirme fırsatı sunan Epic Games Store, bu sefer sevilen oyun Borderlands 3'ü kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde sunduğunu açıkladı. Epic Games Store'un Mega İndirim 2022 kampanyası bu fırsatla başlamış oldu.

Bugün, 19 Mayıs 2022 tarihinde başlayan Mega İndirim 2022 kampanyası kapsamında pek çok oyun kullanıclara ücretsiz ya da uygun fiyatlı olarak sunulacak. Bu kampanyaya ilişkin detaylar ise oyun tutkunları tarafından gerek arama motorlarında gerekse sosyal medya platformlarında sıkça aratılıyor. Peki; Epic Games Store tarafından sunulan MEGA İndirim 2022 kampayasının detayları nedir?

MEGA İndirim 2022 Detayları

Bugün Epic Games Store tarafından başlatılan MEGA İndirim 2022 kampanyası kapsamında Epic Games, kullanıcılarına pek çok ücretli oyunu büyük oranda indirimlerle ya da ücretsiz olarak sunacak. Kullanıcıların ücretsiz bir şekilde oyunlara erişebileceği kampanya bugün yani 19 Mayıs 2022 tarihinde başladı ve 16 Haziran 2022 tarihine kadar devam edecek.

Kampanya kapsamında bugün; 300 TL fiyat etiketi bulunan ve sevilen nişancı- yağmacı türündeki oyun Borderlands 3 kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunuldu. Borderlands 3 oyunun oyun severlere ücretsiz sunulmasının yanı sıra, Tiny Tina’s Wonderlands yüzde 20 indirimli, Ghostwire: Tokyo yüzde 34 indirimli, Final Fantasy 7 Remake Intergrade yüzde 29 indirimli, Sifu yüzde 20 indirimli ve Far Cry 6 yüzde 50 indirimli bir şekilde sunuldu.

Oyunların ücretsiz ve indirimli bir şekilde oyun severlere sunulmasının ardından oyun severler bu oyunlara nasıl erişebileceklerini araştırmaya başladı.

Borderlands 3 Nasıl Ücretsiz İndirilir? Epic Games Store Ücretsiz Oyun İndirme

Epic Games Store'u MEGA İndirim 2022 Kampanyası'nın başlamasıyla birlikte oyun severler Borderlands 3 oyununun nasıl ücretsiz indirileceğini gerek arama motorlarında, gerekse sosyal medya platformlarında araştırmaya başladı. Borderlands 3 ve Epic Games Store tarafından sunulan ücretsiz oyunlara erişmek için kullanıcıların yalnızca Epic Games üyeliğine ihtiyacı var. Bu oyunlara ücretsiz sahip olmak isteyen oyuncular, ücretsiz bir şekilde Epic Games üyeliklerini oluşturarak Borderlands 3'ü bilgisayarlarına indirebiliyor.