2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimine Öyle Bir İsim Katıldı ki; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Yeni Rakip Geldi! O İsim Aday...

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimine Öyle Bir İsim Katıldı ki; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Yeni Rakip Geldi! O İsim Aday...

Haziran 2023'te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için yeni bir aday daha ortaya çıktı. Parti başkanlarının adaylıklarını yavaş yavaş açıkladığı bu dönemde bir parti başkanı daha Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanlığı seçimine bir yıl kala vatandaşlar adayları yavaş yavaş öğrenmeye başladı. Pek çok parti başkanı Cumhurbaşkanlığı adaylıklarını açıklarken adaylara bir yeni isim daha katıldı. O isim milyonlarca kişi tarafından oldukça merak edildi.

Haziran 2023'te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için yeni bir aday daha ortaya çıktı. Parti başkanlarının adaylıklarını yavaş yavaş açıkladığı bu dönemde bir parti başkanı daha Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıkladı.

2023 Cumhurbaşkanlığı Adayları Belli Oldu!

2023 yılında yapılacak seçim için adaylıklar belli olurken bir aday daha ismini verdi. Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olacağını belirten o isim Genç Parti Başkanı Cem Uzan oldu. Cem Uzan Cumhurbaşkanlığı adaylığı için kolları sıvadı.

Şimdilerde yurt dışında yaşayan Cem Uzan 20-25 seneyi aşkın süredir siyasetle uğraşmasının yanı sıra siyaset sahnesinden çıkmasının mümkün olmadığını dile getiren cümleler kurdu. TV ekranlarına çıktığı anda kendisini 100 bin kişinin izlediğini dile getiren Cem Uzan ''siyasi yasak'' iddialarına da yanıt getirdi.

Cem Uzan 2023'te Cumhurbaşkanı Adayı Olacak!

Sözcü Gazetesinden Saygı Öztürk'e birbirinden önemli açıklamalar yapan Cem Uzan Uzan, CHP, İYİ Parti ve HDP'ye de seslenerek "Türkiye için doğruları söylüyorum. Onlar başka muhalefet ama ben de bir o kadar muhalefetim" dedi.

Cem Uzan yaptığı açıklamalarda "Ben hiç bir şeyin etkisinde kalmadan Türkiye Cumhuriyeti devletinin mevcudiyeti için doğruları söylemeye devam edeceğim. Millet de bana teveccüh gösterip oyunu verdiği takdirde hiçbir engel duramaz benim önümde. Onun için doğruyu söylüyorum" dedi.

''Türkiye'ye Cumhurbaşkanı Olacağım!''

Hakkındaki iddialara yanıt veren Cem Uzan "Bana, 'Hakkınızda kesinleşmiş hapis cezaları var' deniliyor. Diyenlere, 'Bir dakika' deyip şu karşılığı veriyorum: Süleyman Demirel de yasaklıydı. Başbakan, cumhurbaşkanı oldu mu? Oldu. Bülent Ecevit yasaklı mıydı? Yasaklıydı, başbakan oldu. Necmettin Erbakan yasaklıydı. Başbakan oldu. Recep Tayyip Erdoğan da yasaklıydı, başbakan ve cumhurbaşkanı oldu mu? Oldu. Ben de yasaklıyım. Başbakan değil, cumhurbaşkanı olacağım. Yasaklar, millet oy verdiği sürece kimsenin önünde engel olmuyor." ifadelerini kullandı.