Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı'nın Önünde

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı'nın Önünde

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ dün açıkladığı üzere, bugün İçişleri Bakanlığı'nın önüne yürüyerek tepkisini göstermek istedi. Bakanlığın önünde partililer ve görevliler arasında arbede yaşandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sözlerine karşılık bugün saat 11.00'de İçişleri Bakanlığı'nın önüne tek başına geleceğini belirten Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sabah saatlerinde hazırlıklarına başladı. Süleyman Soylu tarafından "Adam yerine, insan yerine koymam. Benim için hayvandan aşağı biridir." sözlerine karşı tepki gösteren Ümit Özdağ sert açıklamalarda bulunarak İçişleri Bakanlığı'na yürüyüş yapacağını duyurdu.

Yapılan açıklamayla birlikte partililer ve basın mensupları İçişleri Bakanlığı'nın önünde bekleyişe başladı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın bakanlığın önüne gelmesiyle birlikte partililer ve görevliler arasında arbede yaşanmaya başladı. Sosyal medya platformu üzerinden İçişleri Bakanlığı'nın önüne gideceğini duyuran Ümit Özdağ, vatandaşların ve partililerin gelmemesini rica etti.

zafer-partisi-genel-baskani-umit-ozdag-icisleri-bakanliginin-onunde2.jpg

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından "Adam yerine, insan yerine koymam. Benim için hayvandan aşağı biridir. Operasyon çocuğudur, Soros çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" sözlerinin karşılık olarak Ümit Özdağ yaptığı açıklamada; "Süleyman, ben yarın saat 11.00'de tek başıma ve silahsız İçişleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek." ifadelerini sosyal medya hesabından paylaştı.

İçişleri Bakanlığı binasına ulaşan Ümit Özdağ, açıklamalarını burada da devam ettirerek "Zafer Partisi, burada örtülü bir istilada bulunan Suriyeli, Afgan, Orta Doğu'dan yönlendirilen insanlara karşı yürüyemeye devam edecek. Biz Zafer Partisi olarak Türk milletinin iradesini siyasette temsil ediyoruz. Burası lunapark değil. Her ipini koparan Türkiye'ye gelemez. Biz iktidar olduğumuzda bu 8 milyon insanı Türkiye'den yollayacağız." ifadelerini kullandı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından yapılan hareketle birlikte birçok basın mensubu yaşananları kaydetti. Partililer ve görevliler arasında arbede yaşanırken bina önünde bekleyiş devam ediyor.