Zafer Partisi Bağış İçin Hesap Numaraları! Zafer Partisi Hesap Numaraları

Zafer Partisi Bağış İçin Hesap Numaraları! Zafer Partisi Hesap Numaraları

Türkiye'de 26 Ağustos 2021 tarihinde kurulan Zafer Partisi bağış hesapları internette aratılıyor. Zafer Partisi Bağış İçin Hesap Numaraları! Zafer Partisi Hesap Numaraları

Türkiye'de 26 Ağustos 2021 tarihinde kurulan Zafer Partisi bağış hesapları internette aratılıyor. Kurulduğu günden bu yana Türkiye siyasetinde son 3 aydır aktif rol oynayan Zafer Partisi'ne her geçen gün üye sayıları artmakta.

Eski Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Ümit Özdağ, partisinden ayrılmasının ardından Zafer Partisi'ni kurdu. Türkiye'de ki faaliyetlerini sürdüren Zafer Partisi son aylarda ki göçmen politikası ile birlikte 7'den 70'e milyonlarca vatandaşın takdirini topladı.

Zafer Partisi, 26 Ağustos 2021 tarihinde Ümit Özdağ liderliğinde kurulan ve Türkiye'de faaliyet gösteren bir siyasi partidir. Ambleminde ay yıldız şeklinde tasarlanan bir meşale vardır. Partinin genel merkezi Çankaya, Ankara'da bulunmaktadır. TBMM'de 1 milletvekili ile temsil edilmektedir.

ZAFER PARTİSİ BAĞIŞ KAMPANYASI

Zafer Partisi bağış kampanyası parti yetkilileri tarafından başlatılırken milyonlarca vatandaş ise her tutarda bağış gönderebilmektedir. Türkiye'de kurulan siyasi partiler vatandaşlar tarafından elde ettikleri bağış kampanyaları ile birlikte faaliyetlerini hızlandırmaktadır.

Zafer Partisi Genel Merkezi Banka Hesap Bilgileri

Ziraat Bankası Balgat Şubesi
Şube Kodu:1395
Hesap Adı: Zafer Partisi
Hesap No: 97488685-5001

Zafer Partisi'ne ait IBAN numaraları ise partinin resmi internet sitesinden paylaşıldı.

zafer-parti-bagis.png

Parti yetkilileri tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda vatandaşlar bağışlarını çeşitli yollar ile gönderebilmektedir. Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları da Zafer Partisi'nin USD, EURO, TL ve SWİFT kodları ile bağışlarını gönderebilmektedir.

Zafer Partisi'ne ait bağış kampanyası için elde edilen veriler partinin resmi internet sitesinden alınmıştır. Vatandaşlar Zafer Partisi resmi internet sitesi üzerinden bağışlarını gerçekleştirebilmektedir.