Ümit Özdağ'dan bakan Süleyman Soylu'ya şok eden sözler! "Gördüğüm yerde döveceğim"

Ümit Özdağ'dan bakan Süleyman Soylu'ya şok eden sözler! "Gördüğüm yerde döveceğim"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşadığı tartışmalar sonrasında gündemde yer alan Ümit Özdağ olay açıklamalara imza attı. Ümit Özdağ'dan bakan Süleyman Soylu'ya şok eden sözler! "Gördüğüm yerde döveceğim"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşadığı tartışmalar sonrasında gündemde yer alan Ümit Özdağ olay açıklamalara imza attı. Türkiye'de son dönemlerde artan sığınmacı problemi ile ilgili konuşan Ümit Özdağ yaptığı açıklamalar ile birlikte "aranan muhalefet" olarak adlandırılmıştı. Sosyal medyada büyük destekçiler toplayan ve genç kesimi etkileyen Ümit Özdağ son günlerde yaptığı açıklamalar ile gündeme bomba gibi düştü.

SÜLEYMAN SOYLU KENDİSİNE "SOROS ÇOCUĞU" DEMİŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geçtiğimiz aylarda katıldığı bir televizyon programında Ümit Özdağ hakkında "soros çocuğu, operasyon çocuğu" kelimelerini kullanmıştı. Ümit Özdağ yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise ertesi gün İçişleri Bakanlığı'na gitmiş ve Süleyman Soylu'yu çağırmıştı. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise İçişleri Bakanlığı'na alınmayan Ümit Özdağ geri dönmüştü.

ÜMİT ÖZDAĞ O GÜN HAKKINDA KONUŞTU

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Süleyman'ı görseydim dövecektim. Bir yerde görürsem yine kendisine vuracağım haberi olsun" dedi.

Kendisine 'Operasyon çocuğu, Soros çocuğu' diyen Soylu'ya çıkışan Özdağ, bakanlık ziyaretine ilişkin "Bakanlığın önüne çıksaydı ona vuracaktım. Onun için gittim oraya" dedi.

Özdağ, "Kemal Kılıçdaroğlu SADAT binasına gitti, orada seçim güvenliği-SADAT-Saray ilişkisi hakkında konuştu, sonra SADAT'ın Asya-Afrika sentezli bir devlet kurma hazırlığında olduğunu” söyledi, siz seçim güvenliği için bir tehdit görüyor musunuz?" sorusuna "Ben bu konuda Süleyman Soylu'nun tehlikeli girişimler içerisinde olduğunu düşünüyorum ve Süleyman Soylu'yu bu girişimlerde bulunmaması için de basın toplantısıyla uyardım. SADAT siyasal bir yapı değildir, bir askeri şirkettir ve SADAT'ın kendiliğinden bir tehdidi olmaz. Ama SADAT eğer bir siyasi makam tarafından, iktidar tarafından bir görevle görevlendirilirse o zaman ortaya çıkacak durumun çok nahoş sonuçlar doğuracağı ortadadır." yanıtını verdi.

"ÇIKSAYDI ONA VURACAKTIM"

"AKP'li eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, Soylu'nun size söylediği “Operasyon çocuğu, adam yerine koymam” sözleri için “Bu sözlerden Anadolu'da cinayet işlenirdi” dedi. Cinayet sözcüğünü kullanmak medeni bir ülkeye ve bir hukukçuya yakışmıyor ama sonuçta ne kadar ağır bir laf olduğunu vurgulamış, bu haberi duydunuz mu?" sorusuna ise "Haklı, ben de oraya kadar gittim, Süleyman'ı görseydim dövecektim, Bakanlığın önüne çıksaydı ona vuracaktım yani, onun için gittim oraya. Bir yerde görürsem yine kendisine vuracağım, haberi olsun." ifadeleriyle yanıt verdi.