Ümit Özdağ Sinirlerine Hakim Olamadı! Mülteci Sorunları İçin Çözümü Mayında Buldu! ''İnsanlık Dışı Çözüm'' Dendi!

Ümit Özdağ Sinirlerine Hakim Olamadı! Mülteci Sorunları İçin Çözümü Mayında Buldu! ''İnsanlık Dışı Çözüm'' Dendi!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yaptığı açıklamayla gündem oldu. Ümit Özdağ'ın mülteciler için bulduğu o çözüm insanlık dışı bulundu. İşte detaylar...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Cumhurbaşkanlığı seçimlerine bir yıl kala yaptığı açıklamalarla gündeme gelmeye devam ediyor. Ümit Özdağ şimdi de sosyal medyada çok tartışılacak bir konuya değindi. Sınırlardan mültecilerin geçmemesi için bulduğu o çözüm kimileri tarafından haklı görülürken kimi tarafından da ''insanlık dışı'' bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın sosyal medya platformundan yaptığı o açıklama gündeme bomba gibi düştü. Daha önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile girmiş olduğu tartışmada çok konuşulan Ümit Özdağ'ın mülteciler için sınıra mayın döşeme çözümü geliştirmesi eleştiri yağmuruna tutuldu.

Ümit Özdağ'ın Çok Konuşulan ''Mülteci'' Açıklaması!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yerini alırken Twitter hesabından yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi düştü. Mültecilerin Türkiye'ye giriş yapması ve sınırlardan geçmesi ile ilgili olarak açıklamada bulunan Ümit Özdağ bakın neler söyledi.

Daha önce İçişleri Bakanı'nın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara sinirlenen ve bunu bir video ile dile getiren Ümit Özdağ gündemde yerini almıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisi hakkında "Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" demiş ve "Kendisini adam yerine koymam" demesine oldukça sinirlenmişti. Hemen sonrasında Ümit Özdağ'ın ifadeleri de çok konuşulmuştu.

Ümit Özdağ ''Ülkemize yönelik örtülü bir istilanın sekiz milyonu aşan Suriyeli, Afgan ve Orta Doğu'nun değişik ülkelerinden Türkiye'ye yönlendirilen insanlar tarafından yapıldığını Türkiye'nin gündemine getirdi ve getirmeye devam edecek. Biz Zafer Partisi olarak Türk milletinin sığınmacılar ve kaçaklar ülkelerine dönsünler iradesini siyasette temsil ediyoruz.

Gerek saray ittifakı gerek AK millet ittifakından farklı olarak gönüllü dönerler onlara ev yaparız dönerler demiyoruz.

Burası dünyanın lunaparkı değil. Her ipini koparan Türkiye'ye gelemez. Biz bu 8 milyon insanı bir sene içerisinde tarihin en büyük geriye dönüş projesi ile vatanlarına yollayacağız.'' demişti.

screenshot-4-001.png

Gerilim artmaya devam ederken Ümit Özdağ'ın Twitter hesabı üzerinden yaptığı ''Sınırlara mayın döşeyeceğiz'' açıklaması bazı sosyal medya kullanıcılarının ''insanlık dışı olur, olmadı kurşuna dizelim'' şeklinde tepkilerine de neden oldu.