Siyasi parti güncel üye sayıları açıklandı! Ak Parti, Chp, İyi Parti, Zafer Partisi, Deva Partisi Güncel Üye Sayıları

Siyasi parti güncel üye sayıları açıklandı! Ak Parti, Chp, İyi Parti, Zafer Partisi, Deva Partisi Güncel Üye Sayıları

Türkiye'de muhalefet parti sayıları her geçen yıl hızla artmaya devam ediyor. Siyasi parti güncel üye sayıları açıklandı! Ak Parti, Chp, İyi Parti, Zafer Partisi, Deva Partisi Güncel Üye Sayıları

Türkiye'de muhalefet parti sayıları her geçen yıl hızla artmaya devam ediyor. Türkiye'de artan ekonomik problemler ve sığınmacı sorunu sonrasında parti sayıları her geçen gün artmaya devam ediyor. Özellikle muhalefet parti sayılarında son 2 senede ciddi artış gözlemlenirken bu süreçte ise parti üye sayıları araştırılıyor. Siyasi parti üye sayıları ise her ay güncel rakamları ile paylaşılmaktadır. Peki siyasi partilerin üye sayıları kaç?

Vatandaşlar internette "ak parti güncel üye sayısı, zafer partisi güncel üye sayısı, chp güncel üye sayısı" araştırmaları yapıyor. İnternette trend olan aramalar sonrasında ise partilerin güncel üye sayıları kamuoyu ile paylaşıldı. Ak Parti, Chp, İyi Parti, Zafer Partisi, Deva Partisi Güncel Üye Sayıları haberde yer alıyor.

AK PARTİ'DE KAN KAYBI DEVAM EDİYOR! AK PARTİ GÜNCEL ÜYE SAYISI

Hükümete gelen tepkiler sonrasında Ak Parti'de siyasi parti üyelik sayıları her geçen gün düşüyor. İşte güncel sayılar..

  1. AK Parti'nin üye sayısında 40 bin düşüş yaşanıyor. 7 Nisan'da 11 milyon 84 bin 224 olan rakam, son güncelleme ile 11 milyon 40 bin 139'a geriledi.

MHP GÜNCEL ÜYE SAYISI

Milliyetçi Hareket Partisi'nde üye sayısı artış gösterdi. 479 bin 885 olan üye sayısını 699 artırarak 480 bin 584 üyeye ulaştı.

BBP GÜNCEL ÜYE SAYISI

Büyük Birlik Partisi'nde üye sayıları artmaya devam ediyor. Büyük Birlik Partisi ise 95 bin 32 olan üye sayısı 98 bin 175'e yükseltti.

CHP'DE ÜYE SAYISI ARTIYOR! CHP GÜNCEL ÜYE SAYISI

Cumhuriyet Halk Partisi'nde üye sayısı her geçen gün artıyor. Ana muhalefet partisi, 1 milyon 330 bin 611 olan üye sayısını 8 bin 539 artırarak toplam 1 milyon 339 bin 150'ye yükseltti.

İYİ PARTİ ÜYE SAYISI DA ARTIŞTA! İYİ PARTİ GÜNCEL ÜYE SAYISI

Millet İttifakı ortağı İyi Parti'de üye sayısını arttırmaya devam ediyor. Bir ay önce 557 bin 947 üyeye sahip olan parti 10 bin 971 artışla 568 bin 918 toplam üyeye sahip oldu.

DEVA PARTİSİ BÜYÜK ÇIKIŞ YAKALADI! DEVA PARTİSİ GÜNCEL ÜYE SAYISI

Ali Babacan'ın partisi Deva Partisi'nde üye sayısı artmaya devam ediyor. Büyük çıkış yakalayan parti arasında yer alan Deva Partisi'nin güncel sayıları..

141 bin 903 olan üye sayısını 11 bin 693 artırarak toplam 153 bin 596 üyeye ulaştı.

GELECEK PARTİSİ GÜNCEL ÜYE SAYISI

Ahmet Davutoğlu'nun lideri olduğu Gelecek Partisi güncel üye sayıları da açıklandı. 55 bin 614 olan üye sayısını bin 690 artırarak toplam 57 bin 304 üyeye ulaştı.

ZAFER PARTİSİ 10 BİN'E ULAŞTI! ZAFER PARTİSİ GÜNCEL ÜYE SAYISI

Henüz tüm illerde parti temsilciliklerini açamayan Ümit Özdağ'ın liderliğinde Zafer Partisi ilk açıklanan verilere göre 10 bine ulaştı. Açıklanan veriler doğrultusunda Zafer Partisi'nin güncel üye sayısı 10.213'e ulaştı.