Kemal Kılıçdaroğlu Beklenen Açıklamayı Yaptı! 22:00'da Buluşalım Demişti! Öyle Şeyler Söyledi ki; ''Sevgili Halkım''...

Kemal Kılıçdaroğlu Beklenen Açıklamayı Yaptı! 22:00'da Buluşalım Demişti! Öyle Şeyler Söyledi ki; ''Sevgili Halkım''...

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 22:00'da açıklayacağı kaçış planı için ''hepinizi bekliyorum'' demişti. Beklenen saat geldi. Kemal Kılıçdaroğlu neyi açıkladı? Kaçış planı ne? Kemal Kılıçdaroğlu kaçış planı için neler söyledi? İşte detaylar...

Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında geçtiğimiz saatlerde söylediği cümlelerle gündem oldu. Partisinin grup toplantısında konuşma düzenleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu toplantıya şehit ailelerine sabır ve rahmet dileyerek başlarken Kılıçdaroğlu'nun ''kaçış ifşa etmek'' adı altında kurduğu cümleler oldukça merak edildi.

Toplantıya şehit ailelerine rahmet dileyerek başlayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ekonomi hakkında "Hem ekonomik hem sosyal buhranla karşı karşıyayız" cümlelerini dile getirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu Neyi Açıkladı?

Devletin kendi içinde çürüme olduğu konusunda deyinen Kemal Kılıçdaroğlu 22:00'da büyük bir kaçış planını açıklayarak herkesi meraklandırdı. Sosyal medya hesabından canlı yayın ya da paylaşımlarla kaçış planı hakkında konuşulacağı düşünülen Kemal Kılıçdaroğlu neyi açıkladı?

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu 22:00'da açıklayacağı kaçış planı için ''hepinizi bekliyorum'' demişti. Beklenen saat geldi. Kemal Kılıçdaroğlu neyi açıkladı? Kaçış planı ne? Kemal Kılıçdaroğlu kaçış planı için neler söyledi?

Hükümete karşı eleştiride bulunan Kemal Kılıçdaroğlu toplantıda 22:00'da konuşacağım derken sosyal medya hesabından paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. 'İlk kez ekonomik buhran içinde alt gelir gruplarından kaynak alıp üst gelire veren politikalara tanık oluyorum.' diyen Kemal Kılıçdaroğlu gündeme damga vurdu.

Kemal Kılıçdaroğlu Kaçış Operasyonu İçin Neler Söyledi?

''Bir ülke bilgiyle birikimle yönetilir. Devlette liyakat sistemi varsa daha sağlıklı bir yönetim inşa etmiş olursunuz. Geldiğimiz noktada Türkiye'nin iyi yönetilmediğini görüyoruz. Bütün vatandaşlarımıza çalıştığı alan ne olursa olsun seslenmek isterim. Türkiye iyi yönetilmiyor. Eleştiri geldiğinde 'Gözlerimize bakın diyorlar.' Biz sizin gözlerinize de baktık endamınıza da baktık. Siz bu ülkeyi yönetemiyorsunuz.

''Bu Ülkeyi Yönetemiyorsunuz!''

Bu ülkede ilk defa ekonomik kriz olmuyor. Siz bu krizi yönetemiyorsunuz. Bu buhrandan nasıl çıkarız arayışı içine girmiyorsunuz. 2018'den bu yana başlangıçta var olan kriz ekonomik buhrana dönüştü. Bir sosyal buhranla karşı karşıyayız. Bunun ne kadar farkındalar emin olun bilmiyorum.''