Devlet Bahçeli'den Ümit Özdağ'ı Sinirden Köpürtecek Cümleler! Devlet Bahçeli Ümit Özdağ'a Bakın Neler Dedi...

Devlet Bahçeli'den Ümit Özdağ'ı Sinirden Köpürtecek Cümleler! Devlet Bahçeli Ümit Özdağ'a Bakın Neler Dedi...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ümit Özdağ ve Süleyman Soylu arasında yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı. Yaptığı açıklamalarda Ümit Özdağ'ı oldukça sinirlendireceği görülen Devlet Bahçeli Neler dedi? İşte detaylar...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında yaşanan olaylarla ilgili olarak açıklamada bulundu. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a yönelttiği cümleleri ile gündeme oturan Devlet Bahçeli'nin çok konuşulacak sözleri gündeme bomba gibi düştü. Devlet Bahçeli Ümit Özdağ'a neler söyledi?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyanın en çok konuşulan olaylarından biri yaşandı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin git gide daha da yaklaşmasıyla birlikte olaylarında beraberinde nüksetmesi vatandaşların sosyal medyada eleştirilerine neden oldu. Geçtiğimiz günlerde TV programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında kurduğu cümleler gündeme bomba gibi düşmüştü.

Süleyman Soylu ve Ümit Özdağ Tartışmalarına Devlet Bahçeli'de Katıldı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında kurduğu cümleler gündeme bomba gibi düşmüştü. Ümit Özdağ hakkında "Hayvandan aşağı biridir" cümlelerini kuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medyada ardı arkası gelmeyen bir tartışmanın fitilini ateşlemişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun canlı yayında kurduğu cümlelerin ardından sosyal medya hesabından video çekerek tepkisini dile getiren Ümit Özdağ'ın cümleleri de en az Süleyman Soylu kadar konuşuldu. Kendisine ''Hayvandan aşağı birisidir'' cümlelerini kuran Süleyman Soylu'ya ''Saat 11'de İçişleri Bakanlığı kapısının önünde seni bekliyorum'' diyen Ümit Özdağ'ın o cümlelerine bir karşılık da Devlet Bahçeli'den geldi.

Devlet Bahçeli'den Ümit Özdağ Eleştirisi Geldi!

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Devlet Bahçeli "Türkiye'miz maksadı bulanık, meşrebi buruşuk, meselesi bunalım çıkarmak olan müflis odaklar eliyle karanlık bir ortama sürüklenmek, kavga ve kargaşa iklimine sokulmak istenmektedir" dedi.

Devlet Bahçeli'nin kurmuş olduğu bu cümlelere yanıt veren Ümit Özdağ ise "Bana meşrebi bozuk dememesi gerekir. Çünkü ben Ümit Özdağ, Sayın Bahçeli'nin adaylık konuşmasını yazan kişiyim. Meşrebim çok açıktır. Sayın Bahçeli meşrebi bulanık kişiyi 2 dönem vekil yapmaz" dedi.

Devlet Bahçeli Ümit Özdağ'ın çıkışına bir tepki daha olarak "İçişleri Bakanımıza saldırmak densizlik, terbiyesizlik ve alçaklıktır" sözlerini yöneltti.