Devlet Bahçeli - Muharrem İnce görüşmesi bugün!

Devlet Bahçeli - Muharrem İnce görüşmesi bugün!

Vatandaşların yakından takip ettiği ve siyaset gündeminin merkezinde olan Bahçeli- İnce görüşmesi bugün yapılacak. İki liderin 3 farklı ana başlığı ele alacağı görüşme merakla beklenirken hangi konuların konuşulacağı ise merak konusu oldu.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisi tarafından hazırlanan tarım raporunu diğer parti liderlerine sunmaya devam ediyor. İnce'nin bugün programında olan Devlet Bahçeli ismi ise dikkat çekti. Eski Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile MHP Genel Merkezinde öğle saatlerinde yapacağı görüşme ise merakla bekleniyor. Bugün öğle saatlerinde yapılacak görüşme için ise vatandaşlar meraklı bekleyişe geçti. Vatandaşlar toplantıda hangi konuların masaya yatırılacağını ve görüşmenin detaylarını gerek arama motorlarında gerekse sosyal medya platformlarında son dakikalarda sıkça arattı. Bahçeli- İnce görüşmesinin detayları haberin devamında, gursesgazetesi.com'da...

Bahçeli'den İnce'ye "Görüşelim"

Hazırladığı raporu diğer parti liderlerine sunan Muharrem İnce'yi telefon ile arayan Devlet Bahçeli, kendisine "Görüşelim" demiş ve siyaset gündemini büyük ölçüde etkilemişti. MHP Genel Merkezi'ne davet edilen Muharrem İnce'nin ise daveti kabul etmesi üzerine iki parti lideri bugün bir araya gelecek. İki ismin görüşeceği toplantıda hangi konuların konuşulacağı ise merak konusu oldu.

Bahçeli - İnce Görüşmesinde Ele Alınacak Konular

İki ismin bir araya geleceği görüşmede hangi konuların masaya yatırılacağı vatandaşlar için merak konusu oldu. İki ismin genel sorunları görüşeceği toplantıda; artan gıda fiyatları, tarımsal sulamada yaşanan sıkıntılar sonucu ortaya çıkan açlık ve kıtlık tehlikesine karşı çözüm önerilerinin ele alınacağı öğrenildi.

İnce, Diğer Partilerle De Görüştü

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin ülke sorunlarını ele aldığı ve gündemde tuttuğu toplantılar kapsamında en son Ümit Özdağ ile görüşmesi dikkat çekmişti. Zafer Partisi lideri Özdağ ile bir araya gelen İnce "Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ ve parti yöneticilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Gıda egemenliği Türkiye'nin beka sorunudur. Bu sorunu çözmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullanarak Özdağ'a teşekkürlerini iletmişti. Bu sözlerin üzerine son dönemlerin ilgi odağı olan siyasi ismi Vatan Partisi lideri Ümit Özdağ "Türkiye'yi bekleyen gıda krizi ve kıtlık hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere Zafer Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve heyetine teşekkür ederim" sözleri ile İnce'ye cevap vermişti.