Ak Parti'de toplu istifa hazırlığına genel merkezden tek hamle: 25 ilçe yöneticisi görevden alındı!

Ak Parti'de toplu istifa hazırlığına genel merkezden tek hamle: 25 ilçe yöneticisi görevden alındı!

Ak Parti'de istifalar gelmeye devam ediyor. Ak Parti'de toplu istifa hazırlığına genel merkezden tek hamle: 25 ilçe yöneticisi görevden alındı!

Ak Parti'de istifalar gelmeye devam ediyor. Türkiye'de ekonomik krizin beraberinde gelen zam haberleri iktidar partisinde deprem etkisi yaratmaya devam ediyor. Özellikle yeni yılın gelmesi ile birlikte birçok zam haberi vatandaşın psikolojisini bozmaya devam ederken Ak Parti ilçe teşkilatlarında ise istifa haberleri gündeme düşmeye devam ediyor. Son haber ise Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı'ndan geldi.

Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı'ndan gelen bilgiler doğrultusunda ise toplu yapılacak istifaların önüne geçildi. Özellikle Ak Parti Genel Merkezi'ne giden haberler sonrasında iktidar partisi istifanın öncesinde hareket ederek 20'den fazla üyenin işlemlerini sonlandırdı. Gelen gelişmeler ise "Ak Parti'de deprem devam ediyor" dedirtti. İşte detaylar..

EKONOMİK KRİZ SİYASİ PARTİ ÜYELİKLERİNE DOĞRUDAN ETKİ ETTİ!

Türkiye'de ekonomik krizin artması ile birlikte vatandaşlar zor günler geçirirken iktidar parti üyeleri ise zor günler yaşıyor. Özellikle zam haberlerinin her geçen gün gelmesi sonrasında Ak Parti'nin genel merkez kurmayları başta olmak üzere tepeden tırnağa tüm teşkilatlar sokakta vatandaşlara cevap verirken zor anlar yaşıyor.

Türkiye 2019 yerel seçimlerinde Bodrum'da Cumhuriyet Halk Partisi yüzde 45 alarak belediyeyi kazanmıştı. Yüzde 34 alan İyi Parti ise ikinci olurken iktidar partisi Ak Parti ise yüzde 16 oy almıştı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde seçim kazanması bir hayli zor gözüken Ak Parti, Muğla bölgesinde muhalefet partisi olarak yer alıyor. İddialara göre ise Pazartesi gününü Salı gününe bağlayan gece uzun tartışmaların yaşandığı Ak Parti Bodrum ilçe teşkilat toplantısında, genel merkezin talimatıyla ilçe yöneticilerinin tamamının istifası alındı.

Daha önce bazı yöneticilerin istifa ettiği göz önüne alınmasına da dikkat çekilen bu hamle ile olası toplu istifaların da önüne geçilmiş oldu.

Söz konusu hamle, parti içi çatlak seslerin toplu istifaya dönüşmesinin engellenmesi olarak yorumlandı.

25 İLÇE YÖNETİCİSİ TOPLU GÖREVDEN ALINDI

Türkiye'nin dört bir bölgesinde her geçen gün Ak Parti'de istifalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Bodrum'da 25 ilçe yöneticisinin görevlerine son verilirken vatandaşa cevap veremeyen teşkilat yöneticileri ise zor günler geçiriyor. Özellikle gelen eleştiri ve protestolar karşısında yanıt veremeyen Ak Parti'de istifaların gelmesi devam ediyor.