21 Mayıs CHP Maltepe mitingine kaç kişi katıldı?

21 Mayıs CHP Maltepe mitingine kaç kişi katıldı?

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 21 Mayıs Cumartesi günü Maltepe'de düzenleyeceği mitinge katılım sayısı merak ediliyor. 21 Mayıs CHP Maltepe mitingine kaç kişi katıldı?

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 21 Mayıs Cumartesi günü Maltepe'de düzenleyeceği mitinge katılım sayısı merak ediliyor. Son aylarda hükümete artan eleştiriler ve Türkiye'de muhalefete olan destek sayısının her geçen gün artması ile birlikte artık seçim için çalışmalar CHP'de Maltepe mitingi ile start verilecek. Kemal Kılıçdaroğlu ve ana muhalefette yer alan 6 liderinde mitingde olacağı alanda kaç vatandaş vardı merak ediliyor. İşte detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

Kış mevsimi nedeniyle ara verilen mitinglere CHP yeniden başlıyor. 12 Nisan’da açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Bayramdan sonra Milletin Sesi mitinglerine yeniden başlayacağız” açıklaması yapmıştı. Türkiye'de eleştirilerin her geçen gün artması ile birlikte ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi ve lideri Kemal Kılıçdaroğlu "Milletin Sesi" mitinglerine kaldığı yerden devam ediyor. İlk miting Maltepe'de 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 18:00'da başlayacak.

MALTEPE MİTİNG ALANINA NASIL GİDİLİR?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklama ile birlikte Maltepe mitingine özel seferlerin olacağını açıklamıştı. Buna göre ise vatandaşlar miting alanına gidebileceği güzergahları araştırıyordu. İşte Maltepe miting alanına nasıl gidileceğine dair detaylar..

  • 133T - TUZLA - BOSTANCI
  • 16D - ALTKAYNARCA / PENDİK - KADIKÖY
  • 222 - PENDİK - KADIKÖY
  • E-9 - BOSTANCI - SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI
  • R1 - UZUNÇAYIR - MALTEPE SAHİL PARKI

CHP MALTEPE MİTİNGİ KATILIM SAYISI 21 MAYIS 2022

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Milletin Sesi mitingleri kaldığı yerden devam ediyor. Mitingde çok konuşulan altılı masanın liderleri de yer alacak. Muhalefetin ortak bir şekilde hareket edeceği miting alanlarında vatandaşların dertleri dinlenecek ve seçim için çalışmalar artık resmen olarak başlıyor.

CHP'nin Maltepe mitingine katılım sayısının 300 bini aşkın olması bekleniyor. Resmi rakamlar geldiğinde Gürses Gazetesi adresinde yer alacak.