Yoklama kaçaklarına güzel haber geldi: Bedelli askerlik yolu açıldı! Yoklama kaçakları bedelli askerlik başvuruları..

Yoklama kaçaklarına güzel haber geldi: Bedelli askerlik yolu açıldı! Yoklama kaçakları bedelli askerlik başvuruları..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulunuyor. Yoklama kaçaklarına güzel haber geldi: Bedelli askerlik yolu açıldı! Yoklama kaçakları bedelli askerlik başvuruları..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulunuyor. Türkiye'de 500 bini aşkın yoklama kaçağı askerlerin merakla beklediği bedelli askerlik yolu Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı..

Detaylar geliyor..

Askerlik tecillerini uzatmalarının ardından halen askere gitmeyen vatandaşlar için merakla beklenen haberler sonunda geldi. Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen yoklama kaçağı vatandaşlar için müjdeli haberi verdi. Türkiye'de 500 bini aşkın yoklama kaçağı bulunan vatandaşlar için beklenen haber geldi. Bedelli askerlik talepleri merak edilen vatandaşların yoklama kaçaklık süreleri sona erdirilerek bulundukları bölgede ki Askerlik şubelerine giderek işlemlerini halledebilecekleri açıklandı.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN YOKLAMA KAÇAKLARINA GÜZEL HABER!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “550.000 yoklama kaçağı gencimize bedelli askerlik yolunu açıyoruz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yoklama kaçağı gençlerimiz, ‘bedelli askerlik’ uygulamasından faydalanabilecek.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kaçak yılına göre değişen oranlarda bir rakam ilavesiyle askerliğini bedelli yapmak isteyen gençlerimiz askerlik şubelerine başvurabilirler.”

YOKLAMA KAÇAKLARI BEDELLİ ASKERLİĞE NASIL BAŞVURACAK 2022

Türkiye'de aktif olarak yaşamlarına devam eden 550 bin yoklama kaçağı vatandaş ile ilgili sevindirici haber geldi. Yıllardır askerliklerini tamamlamayan ve yoklama kaçağı olarak sistemde gözüken vatandaşlar için güzel haber geldi. Buna göre ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları doğrultusunda 550 bin yoklama kaçağı vatandaşlar bedelli askerlik yapabilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşların kaçak olarak düştükleri yıllara göre değişen oranlarda bir rakam ilavesi ile birlikte askerliklerini bedelli olarak yapabileceklerini iletti. Gelen bu gelişmeler sonrasında ise yoklama kaçağı vatandaşlar nasıl askerliklerini yapabilecek araştırılmaya başlandı.

Erdoğan yaptığı açıklama ile birlikte gençlerin bedelli askerlik yapmaları için askerlik şubelerine başvurmaları gerektiğini açıkladı. Başvurularını yapan vatandaşlar sonrasında uygun tarihte bedelli askerliklerini yapabilecek.