Yoklama kaçakları için bedelli askerlik ücretleri ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi ve rakamı açıkladı!

Yoklama kaçakları için bedelli askerlik ücretleri ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan tarihi ve rakamı açıkladı!

Türkiye'de geçtiğimiz günlerde Kabine Toplantısı sonrası açıklanan kararlar doğrultusunda yoklama kaçakları ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yoklama kaçakları için bedelli askerlik ücretleri ne kadar oldu? Erdoğan açıkladı!

Türkiye'de geçtiğimiz günlerde Kabine Toplantısı sonrası açıklanan kararlar doğrultusunda yoklama kaçakları ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Türkiye'de uzun süredir süregelen problemler arasında yer alan yoklama kaçaklarına dair detaylar merak ediliyor. Özellikle vatandaşın gündeminde yer alan hassas konulardan bir tanesi olan yoklama kaçakları ile ilgili sıcak gelişmeler var. Bu gelişmelerden birisi de yoklama kaçakları için bedelli askerlik fırsatının ne kadara tamamlanacağı. İşte yoklama kaçakları ile ilgili bedelli askerlik ücretleri ve detayları..

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDEYİ VERMİŞTİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta toplanan Kabine Toplantısı sonrasında yoklama kaçakları ile ilgili beklenen müjdeyi vermişti. Bu müjdede ise Türkiye'de sayıları 550 bini aşan yoklama kaçaklarının bedelli askerlik yaparak askerlik süreçlerini tamamlaması oldu. Gelen bu gelişmeler sonrasında ise vatandaşlar yoklama kaçakları için bedelli askerlik ücretlerini araştırmaya başladı. Peki bedelli askerlik ücretleri ne kadar oldu?

ERDOĞAN YOKLAMA KAÇAKLARI İÇİN BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETLERİNİN FARKLI OLACAĞINI AÇIKLAMIŞTI!

Yoklama kaçakları için yapılan duyuruda bedelli askerlik ücretlerinin farklı olacağı duyurulmuştu. Geçtiğimiz günlerde duyulan gelişmeler ile birlikte yoklama kaçakları adına bedelli askerlik ücretlerinde güncellemeler oldu. Merakla beklenen güncel bedelli askerlik ücretleri ise haberimizde yer alıyor.

YOKLAMA KAÇAKLARI İÇİN BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ 2022

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yoklama kaçağı gençlerimize bedelli askerlikten faydalanabilme yolunu açıyoruz. Kaçak yılına göre değişen oranlarda bir rakam ilavesi ile askerliğini bedelli yapmak isteyen gençlerimiz askerlik şubesine başvurabilirler.

Altı ayda bir yenilenen bedelli askerlik ücretinin 2022 yılının ilk yarısı için geçerli olan fiyatı, yani 30 Haziran 2022'ye kadar geçerli ücreti 55 bin 194 olarak belirlendi.

Yoklama kaçakları için bedelli askerlik ücretlerinin 55 bin ila 70 bin arasında olması bekleniyor. Zamanında askerliklerini tamamlamayan vatandaşlar için yoklama kaçağı bedelli askerlik ücretleri normale oranla daha yüksek olacağı bilgisine ulaşıldı. Gelen kulis iddialarına göre ise bedelli askerlik ücretlerinin yoklama kaçakları için 67 bin TL seviyelerinde olması bekleniyor. Bu artışın ve detayların ise nasıl olacağı merak konusu olurken gelişmeler geldikçe Gürses Gazetesi'nde yer vermeye devam edeceğiz.