Ümit Özdağ'dan Ali Babacan'a Sert Sözler!

Ümit Özdağ'dan Ali Babacan'a Sert Sözler!

Ali Babacan bugün yaptığı açıklamada KHK'lıların görevlerini iade edeceğini açıkladı. Ümit Özdağ, Ali Babacan'a sert sözlerle yüklendi. Özdağ, Babacan'a oldukça sert ifadelerle cevap verdi, sosyal medya ayağa kalktı. Satır başları gursesgazetesi.com'da...

Deva Partisi Kurucu Genel Başkanı Ali Babacan bir süredir resmi sosyal medya hesaplarından seçilmesi durumunda yapacaklarını açıkladığı paylaşımlar yapıyordu. Babacan yaptığı paylaşımlarla seçmenlerin dikkatini çekiyor ve olumlu ya da olumsuz olmak üzere pek çok eleştiri okunu üstüne çekiyordu. Ancak Babacan'ın bugün yaptığı paylaşım ile sosyal medya ayağa kalktı. Deva Partisi Kurucu Genel Başkanı Ali Babacan, yaptığı paylaşımda Kanun Hükmünde Kararname nedeniyle görevinden alınan ya da uzaklaştırılan vatandaşlara değindi. Ali Babacan'ın paylaşımından sonra vatandaşlar paylaşımın altında olumlu ya da olumsuz eleştiri yorumları yaptı. Ancak paylaşımın dikkat çektiği nokta burada başlamadı. Son zamanlarda Türkiye gündeminden düşmeyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ali Babacan'ın resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma oldukça sert bir yanıt verdi. Özdağ'ın paylaşımı sonrasında vatandaşlar sosyal medya gündeminde konuyu tartışmaya başladı. Twitter kullanmayan pek çok vatandaş ise gerek arama motorlarında gerekse diğer sosyal medya platformlarında konuya ilişkin araştırmalar yapmaya başladı.

Ali Babacan'dan KHK'lılara "Haklarındaki Kısıtlamaları Kaldıracağız."

Deva Partisi Kurucu Genel Başkanı Ali Babacan bugün yaptığı paylaşımla KHK'lıların durumuna değindi. Babacan resmi Twitter hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

"Kamu görevine iade edeceğimiz tüm KHK’lıların yasal, mali ve sosyal haklarını iade edeceğiz. Haklarındaki kısıtlamaları kaldıracağız. İsimlerinin yer aldığı tüm listeleri kamu kurum ve kuruluşlarının kayıtlarından sileceğiz."

Bu paylaşımın ardından pek çok vatandaş Ali Babacan;'a tepki gösterdi. Ancak paylaşıma gelen yorumlar ve sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda tepki gösteren vatandaşlar kadar Babacan'ın kararını destekleyen de vardı. Ancak Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a siyasi isimlerin arasında son zamanlarda oldukça popüler bir noktada olan ve ismi sıkça ülke gündemine gelen Ümit Özdağ'dan yanıt geldi.

Özdağ'dan Babacan'a Sert Cevap

Ali Babacan'ın paylaşımının ardından pek çok vatandaş sosyal medya platformlarından Ali Babacan'a tepkilerini gösterdi. Ancak Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın kendisine verdiği cevap ülke gündemine oturdu. Özdağ, Babacan'a "Gidip FETÖ’nün elini öpeceğim de tam olsun. Ali FETÖCAN" ifadelerini kullanarak cevap verdi. Ümit Özdağ'ın paylaşımı sonrasında sosyal medyada paylaşımlar art arda geldi. Ali Babacan henüz Ümit Özdağ'a yanıt vermedi.