Ümit Özdağ, Yarın Reyhanlı'da Suriye sınırına gideceğini açıkladı!

Ümit Özdağ, Yarın Reyhanlı'da Suriye sınırına gideceğini açıkladı!

Ümit Özdağ tarafından çok konuşulacak ve gündeme bomba gibi düşen konuşma geldi. Yarın Reyhanlı'ya gidip Suriye sınırına ilk mayını döşeyeceğini belirtti. Şahsına karşı artan ırkçı söylemler karşısında sert konuştu. Haberin detayları gursesgazetesi.com'da

Ümit Özdağ tarafından çok konuşulacak ve gündeme bomba gibi düşen konuşma geldi. Yarın Reyhanlı'ya gidip Suriye sınırına ilk mayını döşeyeceğini belirtti. Şahsına karşı artan ırkçı söylemler karşısında sert konuştu.

Ümit Özdağ, Suriye'de yapamadığınız kabadayılığı, size ne Adana'da ne de Türkiye'nin herhangi bir yerinde Türk Milleti'ne karşı da yaptırmayız! Herkes haddini bilecek! adlı sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Gönderide, Bu millet, Büyük bir millettir. Dara düşene kapısın açar, yemeğini paylaşır, korur ve kollar. Ama Suriye'de yapmadığın kabadayılığı Adana'da yaptırmayız sana. O kadar kabadayıysan haydi bakalım. dedi.

Ülkede artan çevreye karşı olumsuz görüntü imajı yaratan kişilere karşı tepkide bulundu. Açıklamalarında, Madenlerin "çevreye olumsuz hatta tahrip edici etkisi çok konuşuluyor. Bunu dengelemek isteyen iktidar ama çok para kazanıyor ülkemiz propagandası yapıyor. Oysa Bu maden işletmelerinden kamunun menfaati incir çekirdeğini doldurmaz. Örneğin altın ve bakır sahaları %1 ila 3 arası kamu payı (rödövans) ile veriliyor. Yabancı şirketlerin içinde gizli Türk ortaklar var. Altına bakalım; Türkiye'nin 8.000 ton (bugün ki fiyatla 500 milyar dolar) potansiyelinden bahsediliyor. Halihazırda ki ruhsatlama sistemi ile bu altın çıkarılsa kamunun alacağı 8/10 milyar dolar. Kalanı, işletme maliyetlerinden sonra altını çıkaran yerli ve yabancılara kalacak. Bu bir yağma ve soygun. Bu ruhsatlar, masrafları ödenerek kamuya geri alınmalı ve maden işletmeleri, çevre de korunarak kamu tarafından yapılmalı. Zafer Partisi bu adımı atacak, gereken sermayeyi oluşturacak. Altından yabancı şirketler değil, Türk halkı trilyon dolar kazanacak.

Özdağ, Biz AVM'lere değil, Rezidanslara değil kaynağı fabrikalara ve laboratuvarlara aktaracağız. Beyefendi'nin 13 uçağı varmış. 13'ünü de satacağız. Cumhurbaşkanı, bir Cumhurbaşkanının oturacağı en prestijli, en itibarlı, en saygın yer o çakma saray değil. Atatürk'ün köşkünde kalacağız. O sarayı da üniversite yapacağız dedi.