Ümit Özdağ, Üniversiteli öğrenciler ile bir araya geldi! Sığınmacıların gitmesi istemek 'Irkçılık' değildir!

Ümit Özdağ, Üniversiteli öğrenciler ile bir araya geldi! Sığınmacıların gitmesi istemek 'Irkçılık' değildir!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine karşı son zamanlarda söylenilen ırkçı ifadesine açıklık getirdi. Vatanında sığınmacıları istememek veya ülkelerine geri döndürmek istemek ırkçılık değildir. İşte haberin detayları gursesgazetesi.com'da...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine karşı son zamanlarda söylenilen ırkçı ifadesine açıklık getirdi. Vatanında sığınmacıları istememek veya ülkelerine geri döndürmek istemek ırkçılık değildir. Ümit Özdağ, son zamanlarda siyasi gündemde çok fazla ismi anılan siyasi kişilik olarak ülke genelinde problemlere çözüm bulmak amacıyla projelerini basın mensuplarıyla bir araya gelerek paylaşmaya devam ediyor. Genellikle sosyal medya hesaplarından kamuoyu ile bir araya gelmeye çalışan, hesaplarında paylaşımlarda bulunarak vatandaşlara ileriye dönük planlarını hedeflenen Türkiye hayaliyle bir araya gelmektedir.

Ümit Özdağ İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya gelerek öğrenciler yoluyla açıklamalarda bulundu. Özdağ'ın açıklamalarında, Son zamanlarda kullanılan ırkçılık çok farklı kavramdır. Konu ırkçılık değil. Sığınmacıların gitmesini savunanlar aklı, kalsın diyenler ise salaklığı temsil ediyor. Ortası yok. Birçok seçmen sandığa giderken yolda karşılaştığı Türkçe bilmeyen ama oy kullanmaya giden insanlarla karşı karşıya kaldığında Zafer Partisi'ne oy verecek. Bu ülkenin geleceği kurtuluş mücadelesinde çaba sarf edenlerin torunları ve yıllardır bu ülke için çabalayan emekçi Anadolu insanı tarafından yönetilecektir. Bir İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencisi partimize 90 bin TL bağış yaptı ifadelerini kullandı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya gelen Ümit Özdağ, kampüs girişinde beklenmedik olayla ile karşı karşıya kaldı. Bir grup öğrenciler tarafından 'Üniversitemizde Irkçılığa Geçit Yok' yazılı pankartla Özdağ karşı tepki de bulunuldu. Süleyman Soylu ile çok kez karşı karşıya gelerek birbirlerine hakaret etme derecesine kadar geldiler. Aralarında gerçekleşen sert dilli polemik sonrası araya 'Abi' sıfatıyla adlandırılan kişilerin girmesiyle karşılıklı huzursuzlukların şimdilik son bulmasa da azaldığı görülmektedir. Ümit Özdağ, 2023 yılında 'Zafer Partisi İktidarında Tüm Sığınmacılar Geri Gidecek!' sloganıyla seçimlere gireceğini sert dille vurgulamaktadır. Bir anda ortaya çıkıp siyasi gündemde bütün okları üstüne çekmeyi kısa sürede başarabildi.