Ümit Özdağ, 'Birlikte Zafere' başlığıyla önemli açıklamalarda bulundu! İlk sığınmacı, sonra ekonomiyi halledicez!

Ümit Özdağ, 'Birlikte Zafere' başlığıyla önemli açıklamalarda bulundu! İlk sığınmacı, sonra ekonomiyi halledicez!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Birlikte Zafere başlığı altında sığınmacılar ardından ülkede son zamanlarda etkisin feci şekilde gösteren enflasyonu halletmeye çalışacağız. Ekonomi bu ülkenin mihenk taşıdır. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Birlikte Zafere başlığı altında sığınmacılar ardından ülkede son zamanlarda etkisin feci şekilde gösteren enflasyonu halletmeye çalışacağız. Ekonomi bu ülkenin mihenk taşıdır.

Ümit Özdağ Türk vatandaşlığı verilen insanlar hakkında açıklamalarda bulundu. Özdağ, Vatandaşlık verilen Suriyeli sayısı 900 bin kişiyi çoktan aştı. Öte yandan İranlı, Iraklı, Pakistanlı, Afgan, Katarlı, Ürdünlü, Suudi Arabistanlı ve Afrikalılara 258 bin 727 kişiye Türk vatandaşlığı verilmiş. Türk vatandaşlığı, STK'ların bol keseden dağıttığı yardımlar gibi dağıtılıyor!

Özdağ sosyal medya hesabından takipçisinin kendine yollamış olduğu mesajı sitemkar bir şekilde gönderi olarak paylaştı. Paylaştığı gönderide takipçisi, ''Bir kick boks salonuna kayıt oldum. Gelenlerin büyük kısmı kadınlar ve hemen hepsi sığınmacı ve yüzünden geliyorlar. Bir kısmı da ülkede kadın cinayetlerine karşı sessiz kalkınıldığı için çok üzgünler ve kendilerini korumak için geliyorlar.'' Özdağ kendisine gelen mesaja karşı 'Ülkeyi ne hale getirdiniz' diye yanıt verdi.

Ümit Özdağ, kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi. Zafer Partisi sadece sığınmacılar üzerinden mi politika yürütecek, ekonomi, sağlık, eğitim politikaları hakkında neden konuşmuyorsunuz ifadelerine karşı destekçilerine açıklayıcı dille yanıt verdi. Özdağ'a gelen eleştiride, Zafer Partisi'nin ''sığınmacılar dışında sözü yok mu, neden hiç ekonomi konuşmuyorsunuz?'' diyen kıymetli vatandaşlarımız, bu videoyu dikkatle izlemenizi, aslında istihdamdan enflasyona, üretimden sağlığa her aşamasında ekonomi konuştuğumuzu da göreceksiniz dedi.

Türkiye'de önümüzdeki 2023 seçimleri yaklaşmadan önce, son 8 aydır seçimlere katılacak ülkenin var olan problemlerini dile getirecek ve bu sorunları çözmeye yönelik adımlar atacak bir çok parti kuruldu. Kurulan partiler arasında Zafer Partisi kurucusu Ümit Özdağ siyasi hayatına, 2005 yılında MHP ile başlayıp, aradan geçen bir yılın ardından belirli süre bağımsız hareket ettikten sonra tekrar siyasi hayatına başladığı MHP'ye geri döndü. 2016 yılında kadar MHP'de Türk Siyasi hayatında varlığını gösterdi. MHP'den ayrılan grup içerisinde yer alarak, İYİ Parti'nin kurulma sürecinde yer aldı. Belirli bir dönem de burada devam ettikten sonra, 2021 Ağustos ayında kendi partisin kurarak siyasi hayatına devam etmektedir. Mottosu, ''Zafer Partisi İktidarında Tüm Sığınmacılar Geri Gidecek!