TÜSİAD'in son adresi HDP ve İyi Parti'den sonra CHP oldu! Muhafazakar kesim sert tepki gösterdi

TÜSİAD'in son adresi HDP ve İyi Parti'den sonra CHP oldu! Muhafazakar kesim sert tepki gösterdi

Gün içinde İyi Parti ve HDP ile görüşen TÜSİAD heyeti son adres olarak CHP'nin kapısını çaldı. Bugün yapılan ziyaretlere muhafazakar kesim ve sağ kesimden sert tepkiler geldi. Vatandaşlar sosyal medyada ikiye bölündü. Detaylar haberin devamında...

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği olarak açılımı yapılan TÜSİAD'ın bugün gerçekleştirdiği ziyaretler dikkat çekti. TÜSİAD Genel Kurulu Başkanı Orhan Turhan ve beraberindeki heyet gün içerisinde HDP ve İyi Parti ile görüşmeler gerçekleştirdi. Bugün son olarak CHP'nin de kapısını çalan TÜSİAD'e çok sayıda vatandaş büyük tepki gösterdi. TÜSİAD Genel Kurulu Başkanı Orhsan Turhan ve beraberindeki TÜSİAD heyeti gerçekleştirdiği ziyaretler ile dikkat çekerken bir son dakika haberi olarak TÜSİAD heyetinin CHP heyetini ziyaret ettiği duyuruldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Genel Merkezi'nde yapılan görüşmeyle ilgili CHP'den yapılan açıklamaya göre Kemal Kılıçdaroğlu'nun TÜSİAD heyetini ağırladığı ve Kılıçdaroğlu'nun yanında CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Bülent Kuşoğlu, Lale Karabıyık, Ahmet Akın, Onursal Adıgüzel, Fethi Açıkel, Yüksel Taşkın ve Gökçe Gökçen'in bulunduğu bildirildi.

TÜSİAD'DEN HDP ZİYARETİ

HDP Genel Merkezi'nde yapılan görüşmede TÜSİAD heyetini HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar ile birlikte Parti Sözcüsü Ebru Günay, Eş Genel Başkan Yardımcısı Tuncer Bakırhan, MYK üyesi Sultan Özcan, milletvekilleri Dilan Dirayet Taşdemir, Garo Paylan, Erol Katırcıoğlu ağırladı. Yapılan görüşmelerin ardından TÜSİAD Başkanı Orhan Turan, siyasi partiler ile bir araya geldiklerini, HDP'nin ardından diğer siyasi partiler ile de görüşeceklerini belirtti. Turan “Politika metnimiz var onları sizinle paylaşmak ve yaşanan sorunlara ilişkin sizlerle görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz” ifadelerini kullanarak açıklamasını tamamladı. Turan'ın ardından HDP'den yapılan açıklamada ekonomik krizin ele alındığı belirtildi ve “Oldukça verimli geçen görüşmede, ekonomik kriz başta olmak üzere bölgesel meseleler de ele alındı” ifadeleri ile toplantının özeti paylaşıldı.

HDP'den Sonra İYİ Parti ile de Görüşüldü

HDP'nin ardından İYİ Parti Genel Merkezi'ne ziyaret yapan TÜSİAD heyeti Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından ağırlandı.

Parti genel merkezinde yapılan görüşmenin ardından diğer rotası merak edilen TÜSİAD heyetinin AKP ile mi yoksa CHP ile mi görüşeceği merak konusu oldu. Ancak TÜSİAD CHP genel merkezinin kapasını çaldı. CHP ile yapılan görüşme devam ediyor. Görüşmenin ardından açıklama yapılması bekleniyor.

TÜSİAD'in Görüşmelerine Sağ Kesimden Tepki!

Sağ ve muhafazakar kesim TÜSİAD tarafından bugün gerçekleştirilen görüşmelere büyük tepki gösterdi. TÜSİAD tarafından yapılan ziyaretler ile ilgili sert eleştiri gösteren muhafazakar kesimin ardından sosyal medyada tartışmalar meydana geldi.