Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nden örnek davranış! Edirne'de huzurevini ziyaret ettiler!

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nden örnek davranış! Edirne'de huzurevini ziyaret ettiler!

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, Edirne’de bulunan bir huzurevinde yaşlılar ile bir araya geldi. Anlamlı geceye çok sayıda yetkili isim katılım sağladı. İşte huzurevi ziyaretine dair detaylar…

Ülke sınırlarımız içerisinde yaşayan ileri yaşlı vatandaşların bakımları ve diğer ihtiyaçları için kurulan huzurevleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet vermektedir. Bu kapsamda çeşitli sebeplerden ötürü kendi evlerinde yaşayamayan vatandaşlar, devlet himayesi altına alınarak daha konforlu bir yaşam alanına yerleştirilmektedir.

Her ilde bulunan huzurevleri, vatandaşların ve çeşitli kurumların ziyaretlerine açıktır. Yaşlılarımızın moral ve motivasyonlarını yüksek tutmak isteyen birçok bilinçli vatandaş, huzurevlerine ziyaretler düzenlemektelerdir. Bu kapsamda son huzurevi ziyareti haberinin Edirne ilinden geldiği öğrenildi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği üyeleri Edirne’de bulunan bir huzurevini ziyaret etti. Huzurevi sakinleri için bir etkinlik düzenleyen dernek üyelerine, birçok yetkili isim de eşşik etti.

HUZUREVİNDE ANLAMLI GECE!

turkiye-emekli-astsubaylar-derneginden-ornek-davranis-edirnede-huzurevini-ziyaret-ettiler-2.jpg

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği üyeleri Edirne’de bulunan bir huzurevinde anlamlı bir gece düzenledi. İkramların dağıtıldığı ve müzik ziyafetinin verildiği geceye Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Sebahattin Bilgiç ve Huzurevi Müdürü Tamer Tahmazoğlu da katılım sağladı. Ayrıca gecede Halk Eğitim Merkezi Bağlama Öğretmeni Mustafa Dalgıç da söylediği türküler ile huzurevi sakinlerine keyifli anlar yaşattı.

DERNEK BAŞKANINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA!

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş, düzenlenen geceye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya çalıştıklarını belirten Bildiş, şu ifadeleri kullandı: “Edirne Huzurevi’nde kalan büyüklerimizi ziyaret etmek ve onların gönüllerini almak istedi. Amacımız yeni yıla birlikte girmekti ancak Ankara’da düzenlenecek olan bir program sebebi ile tarihi öne çekmek durumunda kaldı. Dernek olarak kimsesiz çocuklarımızın ve yaşlılarımızın yanlarında yer almayı milli bir görev olarak görüyoruz. Huzurevinde yaşayan, tecrübelerine ve bilgilerine her daim muhtaç olduğumuz büyüklerimiz ile vakit geçirmek bizi çok mutlu etti. Burada biz de huzur bulduk. Ziyaretçi gibi değil de evlerini ve gönüllerini bizlere açan büyüklerimizin misafirleri gibi hissettik.”