Togg'un personel alımı devam ediyor! Togg'un personel alımı ilanlarına nereden, nasıl başvuru yapılır?

Togg'un personel alımı devam ediyor! Togg'un personel alımı ilanlarına nereden, nasıl başvuru yapılır?

Açılışı gerçekleştirilmiş olan Togg Gemlik Fabrikası için personel alım süreci devam ediyor. Vatandaşlar, ilgili Togg ilanlarına nereden ve nasıl başvuru yapacaklarını merak ediyorlar.

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobilini üretmen hedefi ile 2018 yılında yola çıkmış olan Togg, önemli başarılara imza attı. Elektrikli araçların giderek genişleyen pazar paylarından kendisine düşeni almak adına akıllı cihazı en iyi şekilde geliştirerek geçtiğimiz günlerde ürün gamında yer alan ilk aracın seri üretimine başlamış olan yerli firma, otomotiv sektöründe çığır açmaya hazırlanırken söz konusu seri üretimin gerçekleştirildiği Gemlik Fabrikası’nda da personel istihdam süreci devam ediyor.

2020 yılında temelleri atılmış olan ve 1 milyon 200 metrekarelik alan üzerine inşa edilen Togg’un Gemlik Fabrikası, Cumhuriyet’in 99’uncu kuruluş yıldönümünde faaliyete geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde açılışı gerçekleştirilmiş olan Gemlik Fabrikası’nda üretim bantları son sürat çalışmaya devam ederlerken fabrikada personel istihdamının gerçekleştirileceği bilgisi de kaydedildi.

Gemlik Fabrikası’nın açılış töreninde önemli açıklamalara imza atan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu oluşumun yalnızca bir araç üretimine vesile olmayacağını, binlerce kişiye de iş imkanı sağlayacağını vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istihdam açıklamalarından sonra Togg’un personel alımı ilanları yakın takibe alındı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN TOGG PERSONEL İSTİHDAMI AÇIKLAMASI!

toggun-personel-alimi-devam-ediyor-toggun-personel-alimi-ilanlarina-nereden-nasil-basvuru-y-2.jpg

29 Ekim tarihinde Gemlik Fabrikası’nın açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem yerli araca hem de aracın ülke ekonomisi ile birlikte sektöre sağlayacağı katkılara yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca Togg’un önemli bir istihdam alanı da yaratacağına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, firmanın dolaylı yoldan 20 bin kişiye, doğrudan ise 4 bin 300 kişiye istihdam sağlayacağını ifade etti.

TOGG GÜNCEL PERSONEL ALIMI İLANLARI!

İş arama platformlarından olan LinkedIn üzerinden güncel personel alımı ilanlarını yayınlayan Togg, şu an boşta olan kadrolarını şu şekilde sıraladı:

  • Experience Center Advisor/ Lead Advisor (Adana, Gemlik, İzmir, İstanbul, Ankara)
  • Infotainment System Component Owner
  • Legal
  • Indirect Purchasing- Marketing, Consultancy and Services
  • Model Based Automotive Systems Engineering