TOGG'un ne zaman caddelerde görüleceği açıklandı! TOGG satışları ne zaman başlayacak?

TOGG'un ne zaman caddelerde görüleceği açıklandı! TOGG satışları ne zaman başlayacak?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ile ilgili gündeme sıcak gelişmeler düştü. TOGG'un ne zaman caddelerde görüleceği açıklandı! TOGG satışları ne zaman başlayacak?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG ile ilgili gündeme sıcak gelişmeler düştü. Geçtiğimiz günlerde TOGG ile ilgili sıcak gelişmeler gündemde paylaşılırken fiyatına dair spekülasyonlar yer alıyordu. Bugün gelen bilgiler doğrultusunda ise TOGG'un ne zaman caddelerde görüneceğine dair açıklamalar geldi. Peki TOGG satışları ne zaman başlayacak? İşte Türkiye'nin yerli otomobiline dair sıcak gelişmeler ve daha fazlası Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş gündemde yer alan iddiaları yanıtladı. TOGG ile ilgili vatandaşları heyecanlandıran haber gündeme düşerken gelen açıklamalar ise herkesi şaşırttı. TOGG ile ilgili satışların 2022'nin son çeyreğinde başlaması beklenirken ne zaman caddelerde görüleceğine dair detaylar da bugün kamuoyu ile paylaşıldı.

TOGG'UN CADDELERDE GÖRÜLECEĞİ TARİH BELLİ OLDU!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Samsun Ticaret Borsası’nın tamamlanan yeni hizmet binaları düzenlenen törenle açıldı. Tören sırasında Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun açtığı stantta Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG, İstanbul ve Ankara’dan sonra Samsun’da sergilendi. Burada düzenlenen konferansa katılan TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, anlamlı günde Samsun’da gençlerle buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Otomobilimiz banttan indiği zaman ilk sahibi belli. Hatırlarsanız 2019 yılındaki lansmanımızda Cumhurbaşkanı’mıza rezerve etmiştik. Artık zaman yaklaştı. 2023 yılının Mart ayından itibaren artık caddelerde de görmeye başlayacağız. Hızlıca üretimimizi artırarak yollarda TOGG’ları görmemizi sağlayacağız. Henüz talep toplamaya başlamadık. Bunun için biraz daha vakit var. Bu konuyu yılın ikinci yarısında değerlendirebiliriz ama henüz yönetim kurulunda aldığımız böyle bir karar yok" diye konuştu.

TOGG SATIŞLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, seri üretimin 2023 yılının ilk çeyreğinde başlayacağını belirtti. İlk çeyreğinde seri üretimin başlayarak satışların tüm Türkiye'de gerçekleşmesi ile birlikte Mart ayında caddelerde TOGG araçları görülebilecek.

Gürcan Karakaş'ın yaptığı bu açıklamalar gündemde büyük etki yaratırken vatandaşlar ise heyecanlandı. Vatandaşların merakla beklediği TOGG gelişmelerine dair detaylar 19 Mayıs 2022 Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Samsun'da gerçekleştirilen toplantıda TOGG CEO'su Gürcan Karakaş tarafından paylaşıldı. Gelecek günlerde detayların ve fiyat listelerinin de belli olması bekleniyor.