TGRT Cem Küçük yayınlara devam ediyor mu, ayrılacak mı?

TGRT Cem Küçük yayınlara devam ediyor mu, ayrılacak mı?

Dün akşam saatleri itibarıyla Türk siyaseti hareketli anlara sahne oldu. Sedat Peker'in geçtiğimiz haftalarda; elinde kasetler olduğunu söylemesi üzerinde Cem Küçük "Blöf atıyor" ifadelerini kullanmıştı. Peker'in videoları yayınlaması ise olay oldu.

Son dönemlerde YouTube isimli platform başta olmak üzere yayınladığı videolar ve yaptığı itiraflar ile gündemin önde gelen isimlerinden olan Sedat Peker, geçtiğimiz dönemlerde AKP'li vekiller başta olmak üzere pek çok siyasi ismin ifşa videolarına sahip oluğunu ve bunları yayınlayacağını söylemesi ile gündeme hız kazandırmıştı. Sedat Peker'in ifşa videoları ile ilgili açıklamasının ardından pek çok siyasi isim ve basın mensubu kendisine ağır eleştiri ve sert yorumlar ile kendisine tepki göstermişti. Sedat Peker'in bugüne dek yaptığı video paylaşımlar ve itirafların ardından en büyük paylaşım dün akşam saatlerine yapıldı. Sedat Peker, geçtiğimiz dönemlerde gündeme getirdiği siyasilerin +18 ifşa videolarını yayınladı. Sedat Peker tarafından paylaşılan videoların ardından ise gözler kendisine tepki gösteren, sert yorumlar yapan basın mensupları ve siyasilere çevrildi. Özellikle dün akşam saatlerinde paylaşılan görüntülerin ardından, ifşa videoları gündeme ilk getirildiğinde Sedat Peker ile ilgili "Sedat Peker blöf atıyor, elinde bir şey yok" ifadelerini kullanan Cem Küçük gündemin üst sıralarına oturdu. Peki; Cem Küçük TGRT'den ayrıldı mı, kovuldu mu? Vatandaşlar tarafından gerek arama motorlarında gerekse sosyal medya platformlarında sıklıkla aratılan bu soruların cevabı ve daha fazlası haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

Cem Küçük TGRT'den Kovuldu Mu, Ayrıldı Mı?

Dün akşam saatlerinde başlayan siyasi hareketlilik sonrasında vatandaşlar Cem Küçük'ün görevden ayrıldığı iddia edildi. Ankara Kuşu isimli sosyal medya fenomeninin iddiasında Cem Küçük'ün sağlık sorunları nedeniyle ayrıldığı öne sürüldü.

Sedat Peker'in yayınladığı +18 ifşa videolarında yer alan kişinin TGRT CEO'su ve geçmiş dönemde İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olduğu öne sürüldü. Tüm bu gelişmelerin ardından gözler Cem Küçük ismine çevrildi. Ankara Kuşu isimli fenomen hesabın son olarak yaptığı Cem Küçük'ün işten kovulduğu yayıldı.

Cem Küçük ya da TGRT cephesinden herhangi bir açıklama gelmezken, gözler Cem Küçük'ün ya da TGRT'nin yanı sıra Sedat Peker'in de yapacağı açıklamalara çevrildi. Bu üç isimden birinin yapacağı açıklamaların ardından Cem Küçük'ün görevden ayrılıp ayrılmadığı, ya da kovulup kovulmadığı kesinleşmiş olacak.