Tarifesini değiştirmek isteyenler için en cazip teklifler! 50 GB internet, 2 bin DK ve 250 SMS sadece bu fiyata!

Tarifesini değiştirmek isteyenler için en cazip teklifler! 50 GB internet, 2 bin DK ve 250 SMS sadece bu fiyata!

Tarifesini değiştirmek isteyenler içi TEKNOSACELL’den avantajlı tarifler duyuruldu. 3 GB’dan 50 GB’a kadar birçok farklı tarife en uygun fiyatlarla sunuluyor. İşte detaylar…

Bol bol internet, konuşma ve SMS kullanmak isteyenler için Teknosacell’in avantajlı birçok tarifesi devam ediyor. Teknosa’nın mobil iletişim markası olan Teknosacell, cazip pek çok farklı tarife, paket ve servisle vatandaşların çok daha avantajlı oranlarla iletişim hizmetlerinden faydalanması sağlanacak.

Türk Telekom altyapısını kullanarak hizmet veren Teknosacell, 3 GB’dan 50 GB’a kadar avantalı tarifleri sayesinde doya doya internet, dakika ve SMS kullanımını sağlıyor. Her şey dahil tarifler ile vatandaşların mobil iletişimde sayısız avantajdan yararlanması sağlanacak.

AVANTAJLI TEKNOSACELL TARİFLERİ

tarifesini-degistirmek-isteyenler-icin-en-cazip-teklifler-50-gb-internet-2-bin-dk-ve-250-sm-2.jpg

Her şey dahil tarifler ile hattını yenilemek ve tarifesini değiştirmek isteyenler için Teknosacell tarafından avantajlı birçok seçenek sunuluyor. Son dönemde birçok tarife, paket ve servisin fiyatlarında artış görülmesinin ardından en uygun telefon tariflerini araştıranalar için birçok fırsat sunulacak.

Teknosacell tarafından avantajlı fiyat seçenekleri ile sunulan paketler arasında öne çıkan Tekno Life 3 paketinde 3 GB internet, 750 dakika ve 250 SMS sadece 62 TL’ye kullanılabiliyor. İlk ayrıca sınırsız WhatsApp seçenekleri de yer alıyor.

İLK AY SINIRSIZ WHATSAPP FIRSATI!

İlk ay 10, 20 ve 200 GB sınırsız WhatsApp fırsatlarına sahip tarifler avantajlı fiyatlar ile sunuluyor. Bu kapsamda 3 GB, 6 GB, 10 GB, 15 GB, 25 GB ve 50 GB internet paketlerine sahip tariflerden yararlanabilirsiniz. 750 dakikadan 2000 dakikaya kadar farklı tarifelerde yer alan seçenekler ile en uygun tarifeden yararlanabilirsiniz. Uygun fiyat avantajlarıyla sunulan her şey dahil paketlerden hemen yararlanabilirsiniz.

TEKNOSACELL 50 GB TARİFESİ FİYATI

İlk ay sınırsız 200 GB WhatsApp fırsatı ile sunulan Tekno Life 50 paketinde, her yöne 2000 dk, 250 SMS ve 50 GB internet sunuluyor. 12 ay taahhütlü sadece 160 TL ile sunulan paket kapsamında birçok avantajlı seçenek yer alıyor.