Son Dakika: İtalya'da kaybolan helikopterin düştüğü bölge bulundu!

Son Dakika: İtalya'da kaybolan helikopterin düştüğü bölge bulundu!

İçinde Türk vatandaşların da bulunduğu helikopter geçtiğimiz gün kaybolmuştu. Az önce üzücü haber geldi, helikopterin düştüğü bölge tespit edildi.

Bakan Çavuşoğlu bir son dakika gelişmesi olarak, içinde Türk vatandaşların da bulunduğu İtalya'da kaybolan helikopterin düştüğü alanın tespit edildiğini açıkladı. Detaylar geliyor...

Geçtiğimiz gün İtalya'da pilot ile birlikte 7 kişiden bir anda haber alınamadığı açıklandı. Bu açıklama ile birlikte kaybolan helikopteri arama çalışmaları başlatıldı. Modena civarında radardan kaybolduğu öğrenilen helikopter için yapılan 24 kişilik ekibin arama sonuçları yanıt vermedi. Helikopterde bulunan 7 kişiden 4'ünün ise Türk olduğu haberi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bildirdi.

Bunun üzerine Eczacıbaşı Grubu arama çalışmalara katılarak kaybolan vatandaşlar hakkında bilgi vermeye devam etti. Kaybolan helikopterde bulunan 4 kişinin neden orada bulunduğu Eczacıbaşı Grubu tarafından belirlendi. Ardından şu açıklama geldi;

"Kuruluşumuzdan dört arkadaşımızın, Tissue Italy Network tarafından düzenlenen kağıt teknolojileri fuarı için bulundukları İtalya’da bir temizlik kağıdı üretim tesisine gitmek üzere bindikleri helikopterden haber alınamamaktadır."

Helikopterin akıbeti merak edilirken az önce Mevlüt Çavuşoğlu açıklama yaptı;

"Büyükelçimiz ve Başkonsoloğumuz bölgede. Modena Valiliği açıklama yaptı. Helikopterin düştüğü bölge tespit edildi ancak yolculardan bilgi yok"

Son dakika gelişmesi ile birlikte 5 kişinin cansız bedenine ulaşıldığı bildirildi.