Silahlı çatışmada yakalanan genç kız, babasının malvarlığı ile polise tehditler savurdu!

Silahlı çatışmada yakalanan genç kız, babasının malvarlığı ile polise tehditler savurdu!

Bir silahlı çatışmanın sonrasında polis tarafından gözaltına alınan genç kız, ailesinin malvarlığını öne sürerek polisleri meslekten attırmakla tehdit etti.

Olay, dün gece Akse Mahallesinde meydana geldi. Ertuğrul Gazi Parkı'nda yaşana olayda iki grubun arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Silahların konuştuğu kavgada iki kişi yaralanırken olaya karışanlar kaçtı. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri 112 acil çağrı merkezine haber verdi.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından yapılan tedavilerinin ardından ambulanslara alınarak hastaneye kaldırıldı.

 471/3 sokakta yapılan incelemede, bir evin bahçesine saklanmış genç kız görüldü. Yapılan aramada kızın çantasına iliştirilmiş bir şarjör olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin olay yerine yakın bölgelerde yaptığı incelemede, yeşil alana atılan bir başka silah ele geçirildi. Mermi ve silahın söz konusu olayda kullanıldığı sanılıyor.

"BABAMIN ÇOK MAL VARLIĞI VAR..."

Silahlı çatışmada yakalanan genç kız, babasının malvarlığı ile polise tehditler savurdu

Genç kız gözaltına alındıktan sonra polise "Beni kelepçeleyemezsiniz, ben suçlu muyum?" diye bağırdı. "Ne istersem yaparım" diyerek sürekli hareket halinde olan genç kız “Siz polissiniz. Kadın polis gelip bana dokunsun. Sen akıllıysan, ben daha akıllıyım. 4 yıldır okuyorsun, polis oldun” sorusuna polisin “Sen o bile olamazsın” yanıtına “Olmak istemiyorum. Babamın o kadar çok malı var ki, hapse girersem beni hemen çıkarır." şeklinde yanıt verdi.

Bölgeye kısa sürede kadın polis gönderilirken genç kızın 18 yaşında olmadığı anlaşıldı ve durum ailesine bildirildi. O sırada kız darp edildiğin, öne sürdü ve ağlamaya başladı. Polis ekipleri, saldırının iddia edildiği gibi gitmediğini ve kamera görüntülerinin izlenebileceğini söyledi. Sonra kız, “17 yaşındayım. Ailem gelsin, nasıl çıkarttırıcam siizi işinizden" diyerek polislere tehditler savurdu. Olayın ihbar edilmesi üzerine adrese gelen kişinin babası da polise karşı çıktı. Gözaltına alınan kız ve babası, polis merkezine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.