Sessiz İstila Filmi Nedir? Sessiz İstila Filmi Nereden İzlenir?

Sessiz İstila Filmi Nedir? Sessiz İstila Filmi Nereden İzlenir?

Türkiye'de bugün yayınlanan kısa filmlerden birisi olan Sessiz İstila bir anda Türkiye gündemine düştü. Sessiz İstila Filmi Nedir? Sessiz İstila Filmi Nereden İzlenir?

Türkiye'de bugün yayınlanan kısa filmlerden birisi olan Sessiz İstila bir anda Türkiye gündemine düştü. Türkiye gündemine giren ve milyonlarca kişi tarafından birkaç saat içerisinde izlenen Sessiz İstila gündeme bomba gibi düştü. Twitter'da Türkiye gündemine giren ve oldukça ilgi çeken Sessiz İstila filmine dair yaşanan gelişmeler ise kullanıcıların merak seviyesini arttırdı.

Türkiye'de son aylarda artan mülteci problemi can yakmaya devam ediyor. Özellikle son haftalarda Afgan ve Pakistanlı vatandaşlar tarafından İstanbul'da kaydedilen görüntüler can sıkmıştı. Türk kızlarının çekilen videoları sonrasında vatandaşlar büyük tepki gösterirken birçok video yayıncısı göz altına alınarak sınır dışı edilmişti. Hükümet kanadında ise mültecilerle ilgili çalışmalar devam ederken Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı açıklama da 1 milyon Suriyeli'nin geri dönüşü için projenin başladığını paylaşmıştı.

Son aylarda önüne geçilemeyen Afgan, Pakistan ve Suriye uyruklu vatandaşların hareketleri ise ses getiriyor. Sessiz İstila filmi ise bugün Youtube'da yayınlanırken milyonların sesi oldu. Türkiye gündemine giren Sessiz İstila filminin ise yapımcısı Hande Karacasu Sakarya'da göz altına alındı. Peki Sessiz İstila filmi nereden izlenir? Sessiz İstila filmi nedir? İşte detaylar gursesgazetesi.com adresinde yer alıyor.

SESSİZ İSTİLA FİLMİ NEDİR?

Kısa filmde doktor olduğu anlaşılan bir genç, sığınmacıların 'işgal ettiği' Türkiye'de anne ve babasına geçmişte 'gerekli tepkiyi göstermedikleri için' sitem ediyor. Video, Karacasu'nun sığınmacı karşıtı bir monolog sonrası okuduğu Mustafa Kemal Atatürk'ün Gençliğe Hitabe'sinin bir kısmıyla son buluyor.

SESSİZ İSTİLA FİLMİ NEREDEN İZLENİR?

Türkiye gündemine giren Sessiz İstila kısa filmi trendlere oturdu. Özellikle yapımcısının göz altına alınması ile birlikte Türkiye gündeminde ki etkinliğini arttıran kısa filme dair oynayan oyuncuların da göz altına alındığı iddia edildi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından ise vatandaşlar filmin nereden izlenebileceğini merak etmektedir.

Sessiz İstila filmi Youtube platformları tarafından izlenebilmektedir. Sessiz İstila filmini kullanıcılar Youtube'da aratarak hızlı bir şekilde erişebilir. Filmde mültecilere dair bir belgesel yer alırken sığınmacıların işgalinden bahsediliyor. Türkiye'de artan mülteci sayısı ile birlikte yaşanan olaylar vatandaşın gündeminde yer almaya devam ediyor.