Selçuk Tepeli Sinirlendi, İşten Çıkarıldığı Gündeme Geldi! Selçuk Tepeli Kovuldu Mu?

Selçuk Tepeli Sinirlendi, İşten Çıkarıldığı Gündeme Geldi! Selçuk Tepeli Kovuldu Mu?

Dün akşam saatlerinden itibaren Fox TV ekranlarının sevilen ana haber sunucusu Selçuk Tepeli gündemde en çok yer alan isimlerden oldu. Tepeli'nin işten çıkarıldığı iddiası ise gündeme bomba gibi düştü. Peki; Selçuk Tepeli kovuldu mu?

Fox TV'nin sevilen ana haber sunucusu Selçuk Tepeli dün akşam canlı yayında sunduğu ana haber bülteninde sinirlerine hakim olamadı. "Tapusunu alamayan köylüler" ile ilgili olan haberi sunan Selçuk Tepeli haberin sunumunu yaptığı esnada sinirlerine hakim olamadı ve bir süre sessiz kaldıktan sonra "Geç abi öbür habere geç. Gözünü seveyim ya geç abi. Geç!" ifadelerini kullandı. Bu ifadeleri kullanırken Tepeli sinirlerine hakim olamadı ve önce elindeki kalemi ardından ise masadaki içi dolu su bardağını fırlattı.

Tepeli'nin canlı yayında sergilediği bu davranışlar sosyal medya platformlarında pek çok kez paylaşıldı. Tepeli'nin Fox TV Ana Haber Bülteni canlı yayınında sergilediği davranışların ardından vatandaşlar sosyal medyada ikiye bölündü. Kimileri Tepeli'nin davranışlarını haklı bir isyan olarak nitelendirdi ve Fox TV ana haber sunucusuna destek mesajları yolladı. Kimileri ise muhalif yayınlar yapan Fox TV'nin algı yönetimi yapmaya çalıştığını belirterek Selçuk Tepeli'nin işten çıkartılması için taleplerini sosyal medyada gösterdi. Ancak bazı sosyal medya hesaplarının yaptığı paylaşımlar gündeme bomba gibi düştü.

Selçuk Tepeli Kovuldu Mu?

Dün akşamki canlı yayında sinirlenen ve sinirini açık bir şekilde yansıtan Tepeli'ye bazı kesimler destek bazı kesimler ise tepkilerini sosyal medya platformlarında dile getirdi. Ancak Türk televizyonları ile ilgili geçmiş dönemlerde de isabetli iddia paylaşan bir sayfa Tepeli ile ilgili şunları yazdı;

"Geçmiş olsun arkadaşlar. Selçuk Tepeli an itibariyle işten çıkartıldı. Fox TV kendisini Zeytinburnu Stüdyolarına çağırdı ve işten çıkartıldığını bildirdi. Peki siz ne düşünüyorsunuz?"

İlgili sayfanın bu paylaşımının ardından pek çok sayfa bu sözleri yeniden paylaştı. "Peki siz ne düşünüyorsunuz?" diyen ilgili sayfanın paylaşımına pek çok kişi Tepeli ile ilgili destek yorumları yaparken bir kesim ise kararın doğru olduğunu dile getirdi.

Peki; Selçuk Tepeli kovuldu mu? Tepeli işten ayrıldı mı?

Sosyal medya platformlarında dün akşam saatlerinden itibaren gündemden düşmeyen Selçuk Tepeli'nin işten çıkarıldığına dair iddialar ülke gündemde en üst sıralarda yer almaya devam ediyor. Ancak Selçuk Tepeli'nin kovulup kovulmadığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.