Sedat Peker'in yeni paylaşımı bomba etkisi yarattı! Sedat Peker anonim hesabı

Sedat Peker'in yeni paylaşımı bomba etkisi yarattı! Sedat Peker anonim hesabı

Hakkında pek çok karar bulunan Sedat Peker kendisine ait olduğu iddia edilen bir hesaptan paylaşım yaptı. Paylaşımda iddialı sözlerin yer alması dikkat çekti. Satır başları gursesgazetesi.com'da...

Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşamını sürdüren Sedat Peker'in geçtiğimiz yıl sosyal medya platformu YouTube üzerinden yayınladığı ve videolarda; devletin bazı sırlarını, hükümetin yaptığı yanlışları ve Süleyman Soylu ile ilgili açıklamaları ile dikkat çeken Peker'in yeni paylaşımı sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Peker'e ait olduğu iddia edilen bir Twitter hesabından yapılan paylaşımların ardından pek çok vatandaş arama motorlarında Sedat Peker ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında son kez paylaşım yapan Sedat Peker'e başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere AKP'li ve MHP'li siyasetçilerden büyük tepkiler gelmişti. Ancak özellikle sol seçmenin sempatisini kazanan Peker'e ait olduğu iddia edilen bir Twitter hesabından yapılan paylaşımda "O vakit geldiğinde ben size neler anlatacağım neler! Deli olacaksınız! Ses kayıtlarıyla, WhatsApp yazışmalarıyla anlatacağım her şeyi. Tüm bunlar bittikten sonra da kendim dahil tüm vatanseverlere, yurtseverlere normale dönebilmemiz için tedavi seansları yapacağım. Bende söz namus!" ifadeleri kullanıldı. Açıklamanın ardından çok sayıda vatandaş Sedat Peker ile ilgili aramalar ve ilgili tweet ile ilgili devam tweetleri aramaya başladı.

"Uruguay’da yaşayan bir Türk vatandaşı Meksika’da gezmeye gidiyor. AZTEKA bankası vatandaşımızın verdiği doları bozmuyor. Gerekçe de Türkiye’nin şüpheli ülkeler listesinde olması. Yüzlerce kilo kokaini “Yanlışlıkla yollamışlar” diyen Ali Akat’ı 15 günde tahliye edersen olacağı budur."

"Cennet mekan Muhsin Yazıcıoğlu’nun koruma polisi bir iki gün içinde çıkacağı mahkemede şahitlik yapacaktı. O da kaza ile öldü(!) Amerika’daki Watergate skandalı iki gazetecinin önemsiz bir olayın üstüne gitmesi ile ortaya çıkmıştı. Lütfen kaza süsü verilmiş bu olayın üstüne gidin!”

Sırasıyla bu paylaşımları yapan Sedat Peker'e özellikle sol seçmenden beğeni ve yorumlar gelirken, ülkücü ve sağ seçmen ise olaya karşı tepkilerini sosyal medya platformlarında gösterdi.

Sedat Peker Twitter

Kendisine sosyal medya kısıtlaması getirilmiş olan Sedat Peker'in resmi Twitter hesabı @sedat_peker olarak bulunabiliyor. Son paylaşımını Kasım 2021 tarihinde yapan Sedat Peker'in "retweet" adı verilen yeniden paylaşımları ise dikkat ekiyor. Özellikle bugün gündeme oturan paylaşımları yapan Deli Çavuş isimli @delicavus_nth hesabının paylaşımlarına retweet yapıyor olması hesabın Peker'a ait olduğu iddiasını güçlendiriyor. Konuya ilişkin henüz resmi bir yerden ya da Sedat Peker'den açıklama gelmedi.