Sedat Peker'den Mehmet Ağar'a şok iddialar! Peker, 'Bu işi düzelt yoksa' mesajı?

Sedat Peker'den Mehmet Ağar'a şok iddialar! Peker, 'Bu işi düzelt yoksa' mesajı?

Türkiye'de geçen sene bu zamanlarda bir anda gündem etkisi yaratan Peker iddiaları ile ülkede beklenmedik ve önü kesilemeyen siyasi sürece girildi. Peker tarafından ortaya atılan iddialar sonrası ülke karışmıştı. Haberin detayları gursesgazetesi.com'da...

Türkiye'de geçen sene bu zamanlarda bir anda gündem etkisi yaratan Peker iddiaları ile ülkede beklenmedik ve önü kesilemeyen siyasi sürece girildi. Peker tarafından ortaya atılan iddialar sonrası birçok faili meçhul cinayet, iş ihaleleri ve siyasi alanda değişiklikler meydana geldi. Peker, sosyal medya platformunda şahsi hesabıyla halka açık şekilde bilinmeyi aydınlığa kavuşturmak amacıyla videolar yüklemişti. Yüklenilen videolarda geçmişten günümüze ülkede dönen bütün kirli oyunlar, siyasi alanda hala aktif rol oynayan ve etkisi büyük ölçüde kırılamayan kişilerin arka planda nasıl işler çevirdiğini birer birer belgeler ile birlikte deşifre etti. Ardından TV kanallarında canlı yayınlarda Peker ve söylemlerin hedefinde bulunan kişiler arasında karşılıklı birbirlerini açığa çıkartma, deşifre etme planları devreye girdi. Uyuşturucu, ihale ve silah ticaretinde Türkiye'de parmağı olan hatta başrol oyuncularını birer birer deşifre eden Sedat Peker, olayların ardından bu kişilerin birer birer faili meçhul cinayetlere kurban olduğunu son bir yıl içerisinde yaşamış bulunmaktayız. Aynı zamanda birçok mekan ve kurumlarda deşifre olunan kişilerin görevlerinden alındığı ve yerine başka isimlerin getirildiğini de görmekteyiz.

Sedat Peker'den eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'a karşı yeni iddialar ortaya atıldı. Sedat Peker Mehmet Ağar hakkında, İyi kötü birlikte hareket etmişiz, biz kahpelik yapacak kadar alçalmadık. Benim hakkımda konuştuklarının hepsi yalan. Ben cezaevinde bulunduğum zamanlarda helikopter pisti yaptırdığımı söylüyor, ben değil yaptıran Nazilli Belediye reisidir. Bugün ki görevi MHP Aydın il başkanıdır. Benim hakkımda söylediği hangi yalanı açıklayayım. Onun düştüğü duruma düşmem. Bizim meselemiz Devletin ve milletin meselesidir. Biz boş işler ile uğraşmayız.

Mehmet Ağar tarafından Sedat Peker'e karşı kullanılan iddialar sonrası Peker açtı ağzını yumdu gözünü. Sedat Peker, Tarık Ümit'in ölümü, Ağar cezaevinde bulunduğu yıllarda Gülen tarafından kendisine 7 kitap yollanması, uyuşturucu trafiğinden elde ettiği gelirler, Orhan Adıbelli'nin ölümü gibi olayların hedefinde Mehmet Ağar'ın olduğunu kasteden açıklamalarda bulundu.