Seçimlerde gurbetçi tartışması: Gurbetçiler oy kullanamayacak mı? Yapılan anket dikkate alınacak mı?

Seçimlerde gurbetçi tartışması: Gurbetçiler oy kullanamayacak mı? Yapılan anket dikkate alınacak mı?

Türkiye'de ekonomik kriz ve sığınmacı problemeyi yaşanmaya devam ederken gündeme flaş bir gelişme düştü. Seçimlerde gurbetçi tartışması: Gurbetçiler oy kullanamayacak mı? Yapılan anket dikkate alınacak mı?

Türkiye'de ekonomik kriz ve sığınmacı problemeyi yaşanmaya devam ederken gündeme flaş bir gelişme düştü. Son günlerde sık bir şekilde tartışılmaya başlanan "Gurbetçiler oy kullanmasın" propagandası sosyal medyada geniş yankı buldu. Özellikle gelen yorumlar sonrasında gurbetçiler ile ülkede yaşayan vatandaşlar arasında ki gerilim git gide artmaya devam ediyor.

Yeni yılın gelmesi ile birlikte Türkiye'de artan enflasyon ve sığınmacı problemi gündemden düşmek bilmiyor. Vatandaşlar tepkilerini sosyal medyada ve sokak röportajlarında dile getirirken gurbetçi tartışması ise giderek artmaya devam ediyor. Sokak röportajlarında sık bir şekilde "Türkiye çok iyi" açıklamalarını yapan gurbetçi açıklamaları sonrasında muhalif düşünce ki vatandaşlar şikayetlerini dile getirmeye başladı. Özellikle seçimlere kısa bir süre kala artan tartışmalar ise vatandaşlar arasında ki gerilim tırmanmasına sebep oluyor.

SOSYAL MEDYADAKİ OYLAMA SES GETİRDİ!

Türkiye'de son aylarda yaşanılan problemler vatandaşların birden fazla sorunlarını ortaya çıkarıyor. Özellikle enflasyon ile birlikte artan gıda krizi, konut ve ev kira fiyatlarının artması vatandaşların dengesini alt üst etti. Her geçen gün yaşanan farklı gelişmeler vatandaşlar tarafından yorumlanıyor.

Sosyal medya bu süreçte vatandaşların en büyük tepki odağı haline gelirken seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Gurbetçilerin ülkeden memnun olduğuna dair yapılan açıklamalar ise Türkiye'de yaşayan vatandaşların tepkisini çekiyor. İki tarafta da yaşanan gerilimler sokak röportajlarında artarken sosyal medyada yapılan anket sonrasında ise "Gurbetçiler oy kullanamayacak mı" düşüncelerine kapıldı.

"GURBETÇİLER TÜRKİYE'DE OY KULLANSIN MI" ANKETİ SONUÇLANDI!

Yeni yılın gelmesi ile birlikte gazeteciler Youtube platformunda çektiği sokak röportajları ile birlikte vatandaşın nabzını ölçmeye başladı. Vatandaşın gündeminde ise uzun süredir yer alan gurbetçi tartışması son günlerde git giderek alevleniyor. Özellikle vatandaşlar arasında sosyal medyada çıkan tartışmalar milyonlar tarafından takip edilirken yapılan anket sonuçları ise gündeme o soruyu getirdi.

gurbetciler-oy-kullansin-mi-anket.png

Twitter'da bir hesabın yaptığı bu paylaşım oldukça ses getirdi. Türkiye gündemine yerleşen bu tweet sonrasında ise vatandaşlar konu hakkında görüşlerini dile getirdi.

Tartışmalar gün geçtikçe devam ederken siyasiler tarafından bu konu ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. İlerleyen günlerde gelişmeler gelmesi durumunda Gürses Gazetesi adresinde yer alacak.