Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2 yolcu izinsiz çıktıkları apronda yakalandı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2 yolcu izinsiz çıktıkları apronda yakalandı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda iki kişi izinsiz olarak aprona çıktı. Polis ekipleri de iki kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

Edinilen bilgilere göre; İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkış yapacak olan uçakları için uçuş saatini kaçıran iki yolcu izinsiz olarak aprona çıktılar. Polis tarafından yakalanan yolcular İtalya'ya uçacaklarını ve uçağa yetişemedikleri için de böyle birşey yaptıklarını söylediler.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İtalya'ya uçmak isteyen yolcular uçuş saatlerine yetişemediler. Yetkililerle yaşanan tartışma sırasında yolcular apronda terminal alanını terk etmek istedi. Camı kıran yolcular izinsiz olarak aprona girdiler. O sırada aprona gelen polis ekipleri şahısları gözaltına aldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2 yolcu izinsiz çıktıkları apronda yakalandı

UÇAĞIN YANAŞTIĞI KÖRÜĞE ÇIKTI

İstanbul'dan Tel Aviv'e giden bir uçakta başka bir yolcu izinsiz olarak aprona tırmanmaya çalıştı. Yolcular, ulaşamadıkları uçağın henüz piste ulaşmadığını görünce uçağın yanaştığı körüğe bindiler. Yolcular, uçağın hareket etmesi nedeniyle körükten aprona atlarken polis tarafından tutuklandı.

Yaşanan olay sebebiyle uçuş seferlerde herhangi bir aksaklığın yaşanmadığı bildirildi.

Kaynak:Gürses Gazetesi