Rus General Gurulyow, İngiltere'ye gözdağı verdi! Olası savaş durumunda 'İlk vurulan Londra olacak' dedi!

Rus General Gurulyow, İngiltere'ye gözdağı verdi! Olası savaş durumunda 'İlk vurulan Londra olacak' dedi!

Bugün katıldığı Rus devlet televizyonunda yayın esnasında kendisine sorulan sorunun aksine, Avrupalı devletlerin son zamanlarda Rusya üzerinde kurmak istediklerin oyunların yakın zaman karşılığı olacağını belirtti. Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Bugün katıldığı Rus devlet televizyonunda yayın esnasında kendisine sorulan sorunun aksine, Avrupalı devletlerin son zamanlarda Rusya üzerinde kurmak istediklerin oyunların yakın zaman karşılığı olacağını belirtti.

Avrupa'da son zamanlarda Rusya karşıtı eylem ve propagandalar yapıldığından bahseden General Andrew Gurulyov, Bize karşı kurulan ittifak ve yaptırım planlarının başını İngiltere çekmektedir. Ukrayna Savaşı'nın çıkma sebebi ve arka planda Zelensky'yi kışkırtan atmaması gereken adımları attıran ve onları sonuna kadar destekleyeceğini belirten İngiltere, yapmaya çalıştığı her şeyin farkında olduğumuzu bilmelidir. Rusya olmazsa Avrupa olmaz. Avrupa'nın kaderi ve geleceği Rusya'ya bağlı. İkinci Dünya Savaşında gördüğümüz gibi askeri anlamda bizim sağladığımız getiri ve imkanlar tüm Avrupa gücünün üstünde yer alıyor.

Rus devlet televizyonunda yayın katılan Rus Parlamentosu Savunma Komite Üyesi General Andrew Gurulyov, Kaliningrad üzerinden NATO ülkelerine gözdağı verdi. NATO içinde yer alan 30 ülkenin tek amacı, Rusya'yı belirli bir alana hapsetmek ve bizim tehdit algımızı ortadan kaldırmak amacıyla kurulan bir örgüt. Rusya yıllardır tek başına 30 ülkenin yapamadığını yapıyor, sahip olmak istediklerini tek başına gerçekleştiriyor ve bu ittifak içinde yer alan diğer 28 ülke ABD ve İngiltere'nin çıkarları adına hareket ettiğini herkes bilmelidir. Öncelikle İngiltere bu devletlere karşı iyimser yaklaşım sergilemiş olsa da bir savaş durumunda ilk hedef onlar olacak. Olası savaş durumunda Rusya'nın Varşova veya Berlin'i hedef almayacağını, bunun yerine ilk olarak Londra'ya füze atacağını herkes öğrenmeli. Gerçekleştireceğimiz ilk hava saldırısında düşman gruplarının tamamı ortadan kaldırılacak. İngilizler savaş muharebesinde etkisiz hale geldiği vakit o zaman kimin ne şekilde hareket edeceğini herkes öğrenecektir. İngiltere'nin bulunduğu ortamda tehlike herkes için geçerlidir.

Rus vekilin konuşmasında kullandığı, Amerikalı veya İngiliz olmaları kimsenin umurunda olmayacak. Kesinlikle Varşova, Paris veya Berlin'den başlamayacağız. İlk vurulan Londra olacak.