Rezaletlerin ardı arkası kesilmiyor! İstanbul Beşiktaş'ta çevredekilere aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdiler!

Rezaletlerin ardı arkası kesilmiyor! İstanbul Beşiktaş'ta çevredekilere aldırış etmeden cinsel ilişkiye girdiler!

Türkiye'de son günlerde yaşanan gelişmelerin ardı arkası kesilmek bilmedi. İstanbul Bebek sahili görüntülerinin ardından yeni rezalet Beşiktaş'ta yaşandı. İşte detaylar..

Türkiye'de son günlerde yaşanan gelişmelerin ardı arkası kesilmek bilmedi. İstanbul Bebek sahili görüntülerinin ardından yeni rezalet Beşiktaş'ta yaşandı. 31 Mayıs tarihinde başlayan rezalet görüntüler Türkiye'de tepki çekmeye devam ediyor. Son görüntüler İstanbul Beşiktaş'ta akşam saatlerinde yaşanırken vatandaşlar bu olaya tepki gösterdi. Yaşanan tepkilerin ardından ise vatandaşlar bu görüntüleri sosyal medyada paylaşırken Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

31 MAYIS'TA BAŞLAYAN REZALETLER DEVAM EDİYOR

Türkiye'de rahatsız edici görüntüler gelmeye devam ediyor. 31 Mayıs 2022 tarihinde İstanbul Bebek'te yaşanılan rezalet görüntülerin yerine bir yenisi daha eklendi. Bu sefer görüntüler İstanbul Beşiktaş'ta gelirken kamuya açık alanda yaşanılan bu olaylar ortalığı adeta ateşe verdi.

Cinsel ilişki ve çıplaklık görüntülerinin bir yenisi Beşiktaş'ta bu akşam saatlerinde yaşandı. Oda Tv'nin paylaştığı bu görüntüler sosyal medyada tepkilerin adresi Beşiktaş olurken çiftin yağmur altında yaşadığı bu görüntüler ve çevredekilerin verdikleri tepkiye kayıtsız kalmaları vatandaşı rahatsız etti.

Çevredekilere aldırış etmeyen çifte vatandaş tarafından gelen tepkiler de "otele gidin evinize gidin" gelirken çift tarafından ise "sanane lan" diye yanıt geldi. Yaşanan bu görüntüler sosyal medyada yeni tepkileri doğurdu.

Çiftin araba üzerinde, yağmurun altında yaşadığı o ilişki sonrasında ise vatandaşların kimliklerinin tespit edilmesi bekleniyor. Daha önce ki görüntüler de yabancı uyruklu bir kişinin Türk vatandaşlığı alması sonrasında "Türk vatandaşıydı" yanıtları gelirken bu sefer ki görüntüler ise bardağı taşırdı.

Detaylar geliyor..