Ramazan Bayramı Tatili Birleşecek Mi 2022? 5-6 Mayıs 2022 Tatil Mi?

Ramazan Bayramı Tatili Birleşecek Mi 2022? 5-6 Mayıs 2022 Tatil Mi?

Türkiye'de 2 Mayıs'da başlayacak Ramazan bayramı haftasında bayram tatilinin kaç gün olacağı merak edilen konular arasında yer edindi.

Türkiye'de 2 Mayıs'da başlayacak Ramazan bayramı haftasında bayram tatilinin kaç gün olacağı merak edilen konular arasında yer edindi. Vatandaşların merakla beklediği haberler arasında yer alna Ramazan bayramı tatili geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu sene de 9 gün tatil olması planlanıyordu. Bu hafta Kabine'den herhangi bir bayram tatiline ilişkin açıklamalar yapılmazken vatandaşlar halen bayram tatilinin uzatılıp uzatılmayacağını merak ediyor. Türkiye'de ilk kez bu sene bu kadar uzayan konular arasında kendine yer edinen Ramazan bayramı tatilinin uzayıp uzamayacağı konusu ile ilgili detaylar ise gursesgazetesi.com adresinde yer alıyor.

BAYRAM TATİLİ 9 GÜN OLACAK MI?

Bu sene Ramazan bayramı ile ilgili birçok spekülasyonlar gündemde yer alırken bayram tatilinin uzayıp uzamayacağı ile ilgili halen gelişmeler yer alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde toplanan Kabine Toplantısı'nda bayram tatiline ilişkin gelişmeler yer alıyor.

Bayram tatilinin 9 gün olup olmayacağı merak edilirken vatandaşlar ise sıcak gelişmeleri merak ediyor. Bu hafta Ramazan bayramına ilişkin yapılacak açıklamalar neticesinde hükümetten son dakika bir tatil bilgisi gelmesi beklenen haberler arasında kendine yer edindi.

5-6 MAYIS 2022 TATİL OLACAK MI?

Geçtiğimiz senelerde Ramazan bayramı tatili 9 gün yapılıyordu. Uzatılan tatillere bu sene ki tatilde eklenmesi beklenirken bu yıl ise Ramazan Bayramı arife gününün Pazar gününe denk gelmesi nedeniyle Ramazan bayramı bayram tatili sadece 3 gün şeklinde uygulanması gündemde yer ediniyor.

2022 RAMAZAN BAYRAMI KAÇ GÜN?

2022 Ramazan Bayramı bayram tatili şu şekilde;

1 Mayıs 2022 Pazar: Ramazan Bayramı arifesi

2 Mayıs 2022 Pazartesi: Ramazan Bayramı 1. Gün,

3 Mayıs 2022 Salı: Ramazan Bayramı 2. Gün

4 Mayıs 2022 Çarşamba: Ramazan Bayramı 3. Gün

5 Mayıs Perşembe günü ve 6 Mayıs Cuma günü tarihlerinde bayram tatilinin uzayıp uzamayacağı merak ediliyordu. Gelen son dakika bilgilerine göre ise kamuda ve özel sektördeki vatandaşlar 5-6 Mayıs tarihlerinde iş başı yapacak. Bu gelişmelerin ardından ise Bayram tatili 3 gün şeklinde uygulanacak. Tatil 9 gün uzaması beklenirken hükümet bu noktada ise geri adım attı.