Müge Anlı'nın sevgilisi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Müge Anlı'nın sevgilisi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Türkiye'de sabah saatlerinde gündeme o haber ile sarsıldı. Milyonların sevgilisi Müge Anlı'nın evleneceği adam ortaya çıkarken Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Türkiye'de sabah saatlerinde gündeme o haber ile sarsıldı. Milyonların sevgilisi Müge Anlı'nın evleneceği adam ortaya çıktı. Yıllardır Atv ekranlarında yaptığı programlar ile birlikte milyonların sevgilisi olan Müge Anlı uzun süre önce de evleneceği ile ilgili gündeme haberler düşmüştü.

Daha önce evli olan ve ilk kocasından boşanan Müge Anlı şimdilerde ise canlı yayında yaptığı açıklama ile evleneceğini açıkladı.

MÜGE ANLI'DAN EVLİLİK AÇIKLAMASI

''Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu.'' dedi.

0x0-muge-anli-evleniyor-mu-kiminle-evleniyor-sinasi-yuzbasioglu-kimdir-nerelidir-kac-yasinda-meslegi-ne-sinasi-yuz-1655709859275.jpeg

ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİM?


Şinasi Yüzbaşıoğlu'nu Müge Anlı devlet memuru olarak açıkladı. ''Çok da saygı değer mesleği var.'' diyerek duyurdu. Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun İstanbul Asayiş Şube Müdürü olduğu biliniyor.