Milli Piyango ikinci el araba çekilişleri ne zaman başlayacak? İkinci el araba çekiliş ücreti, nereden alınır?

Milli Piyango ikinci el araba çekilişleri ne zaman başlayacak? İkinci el araba çekiliş ücreti, nereden alınır?

Milli Piyango bugün yaptığı açıklama ile birlikte ikinci el araba çekilişleri düzenleyeceğini açıkladı. Peki Milli Piyango ikinci el araba çekilişleri ne zaman başlayacak? İkinci el araba çekiliş ücreti, nereden alınır?

Milli Piyango bugün yaptığı açıklama ile birlikte ikinci el araba çekilişleri düzenleyeceğini açıkladı. Sosyal medyaya bir anda düşen bu haber sonrasında ise vatandaşlar çekilişlerin ne zaman başlayacağını, çekiliş ücretlerini ve nereden alabileceklerini araştırmaya başladı. Peki Milli Piyango ikinci el araba çekilişleri ne zaman başlayacak? İkinci el araba çekiliş ücreti, nereden alınır? İşte detaylar ve daha fazlası Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

OTO LOTO BAŞLIYOR!

oto-loto.png

Milli Piyango İdaresi yaptığı duyuru ile birlikte “Otoloto.com.tr” sitesi üzerinden de otomobil çekilişi gerçekleştirecek. Bu kapsamda, gerçek veya tüzel kişiler tarafından kendi mülkiyet veya tasarruflarında bulunan ya da satışına aracılık ettikleri ikinci el araçların ikramiye olarak konulması sağlanacak. Dünyanın farklı ülkelerindeki piyango idareleri de ikinci el araç çekilişi gerçekleştirebiliyor.

İKİNCİ EL ARABA, OTO LOTO ÇEKİLİŞLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İkinci el araba çekilişlerinin düzenleneceğinin açıklanması ile birlikte vatandaşlar oto loto çekilişlerinin ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Oto Loto resmi internet sitesinin kurulması ile birlikte vatandaşlar 17 Haziran'da çekilişlerin başlayacağını öğrendi.

Gündeme düşen bu gelişmeler sonrasında ise vatandaşların araştırmaları devam ediyor.

Bilet satışı devam eden kampanyalara ilişkin çekilişler ise 17 Haziran’da yapılacak. Biletlerin erken tükenmesi halinde çekiliş tarihi erkene alınacak.

OTO LOTO ÇEKİLİŞ ÜCRETLERİ NE KADAR?

Bu çekilişlerde, türüne göre bilet tutarları belirleniyor. Vatandaşlar, 1 liradan 4,5 liraya kadar değişen tutarlarda bilet alarak, çekilişe katılım hakkı elde ediyor.

Vatandaşlar değişen çekiliş tutarları ile karşı karşıya kalacak. Buna göre ise çekiliş ücretlerinin gelen iddialara göre ise 1 TL'den başlayarak 100 TL'ye kadar değişkenlik göstermesi bekleniyor.

OTO LOTO ÇEKİLİŞLERİ NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango İdaresi tarafından gelen düzenlemeler ile birlikte oto loto çekilişlerinin nereden alınacağı şimdiden merak edilmeye başlandı. Buna göre artık birçok şehirde ki meydanlara oto loto çekilişlerinin alınacağı seyyar tezgahlar olacak. Bunun dışında ise iddaa bayilerinde de oto loto çekilişlerine dair ödemeler yapılabilecek.

Vatandaşların merakla takip ettiği bu gelişmelere dair detayların kısa süre içerisinde kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.